INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Club mare, dar cu mentalitate mică” » Momentul care l-a surprins pe Zlatan Ibrahimovic: „Sper că glumiți!”

Zlatan Ibrahimovic
Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 15:27 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 16:19

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), atacantul celor de la AC Milan, a povestit o întâmplare petrecută pe vremea când evolua în Anglia, la Machester United.

În autobiografia sa, Zlatan dezvăluie un episod din perioada când evolua pentru „diavolii roșii”, în care i s-a oprit din salariu o liră pentru că a luat un suc din minibarul unui hotel.

„Într-o zi, eram la hotel cu echipa, înainte de un meci. Îmi era foarte sete și am deschis minibarul, de unde am luat un suc de fructe. Apoi am jucat meciul respectiv, am mers acasă și au trecut niște zile până mi-a venit bilanțul contului meu. În general, nu mă uit atent peste el, dar atunci era final de an și am vrut să văd câți bani mi-au intrat și pe ce am cheltuit banii.

Și mi-a sărit în ochi o plată de o liră. M-am amuzat și am sunat pe cineva din conducere: «Nu vă supărați, văd că mi-a fost reținută o liră din salariu. Sunt curios pentru ce e». 

Mi-a zis că pentru sucul băut la hotel, din minibar. «Glumești, nu? Spune-mi că glumești!». Mi-a răspuns că la United trebuie să plătești pentru orice. OK, dar nu eram la hotel din dorința mea, nu mersesem în vacanță”, a declarat Zlatan citat de Eurosport.

29 de goluriși 10 pase de gol are Zlatan pentru Manchester United în 53 de meciuri jucate

Zlatan: „United e un club mare, dar cu o mentalitate mică”

Ibrahimovic afirmă că atunci și-a schimbat părerea despre Manchester United, pe care o consideră o echipă cu „mentalitate mică”.

„Mi-a fost sete și trebuia să mă hidratez, trebuia să mă abțin și să intru pe teren așa, dacă nu voiam să plătesc? Așa ceva nu s-ar fi întâmplat în Italia, de exemplu. United e un club mare, dar cu o mentalitate mică. Sunt mici lucruri care câștigă respectul jucătorilor, iar United nu le dă prea mare importanță”, a adăugat Zlatan.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Antrenor demis în Bundesliga! Înfrângerea i-a fost fatală: „Prin această decizie dorim să creăm un nou impuls”

Ce i-a marturisit Messi lui Suarez după transferul la PSG: „Are de suferit din cauza asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
4566531836729996
Monica Damian  •  07 Decembrie 2021, 22:10

Ce caracter are si omul asta,se lauda singur,si pt o lira sa mai te apuci sa te plangi la un contract de 10.000.000 £ sa fim seriosi.

radumatei
radumatei  •  06 Decembrie 2021, 12:50

Cu tot respectul pentru marele Zlatan, cred că în cazul ăsta clubul a procedat corect. Sînt cheltuieli pe care le acoperă angajatorul și cheltuieli pe care le acoperă angajatul. Minibarul de la hotel nu intră la cheltuieli decontabile nicăieri în lume, din cîte știu eu.

dragdim
dragdim  •  06 Decembrie 2021, 02:54

Păcat de un așa mare talent irosit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează