Soția lui Messi, nevoită să plece din hotelul din Qatar » Ce au pățit Antonela și iubitele jucătorilor Argentinei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 17:29 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 17:45

Dacă Leo Messi și coechipierii din naționala Argentinei merg acum din victorie în victorie, soțiile lor schimbă hotel după hotel. Printre ele și nevasta lui Leo, Antonela Roccuzzo.

Puțin înaintea meciului cu Australia, ele au părăsit hotelul „Waterfront”, după ce a picat curentul. Gazdele le-au ignorat total și atunci s-au vorbit să plece și s-a mutat fiecare pe unde a găsit cameră liberă.

„Cutremur” în FIFA! Se anunță planuri halucinante pentru următorul Campionat Mondial: „Două turnee de 24 de echipe” + Răzvan Burleanu, implicat
FIFA
„Cutremur” în FIFA! Se anunță planuri halucinante pentru următorul Campionat Mondial: „Două turnee de 24 de echipe” + Răzvan Burleanu, implicat

La Waterfront avuseseră probleme cu proprietarul, un șeic, încă de la sosire.

Antonela Roccuzzo a atras toate privirile la Argentina - Australia

Cu Leo Messi magistral, Argentina a învins Australia (2-1) și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Antonela Roccuzzo, 34 de ani, a fost prezentă pe stadion la meciul „pumelor”, unde a atras toată atenția la tribuna oficială. 

Cameramanii și fotoreporterii au îndreptat obiectivele către partenera starului argentinian, care a fost surprinsă râzând și aplaudând la golul reușit de Leo Messi.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Leo Messi, aproape de un acord cu Inter Miami

Leo Messi și familia sa ar putea pleca în curând din Franța și s-ar putea îndrepta către SUA, la Miami. Englezii de la The Times scriu că Leo Messi, 35 de ani, are șanse mari să semneze vara viitoare cu Inter Miami, clubul din MLS deținut de David Beckham. 

Sursa citată susține că Inter Miami e aproape să-l convingă pe Messi, al cărui contract cu PSG va expira la finalul acestui sezon

Citește și: 

Starul naționalei Braziliei ar fi prins într-un scandal amoros, cu două amante

Fosta Miss Croația nu a ținut cont de critici » Cum a apărut la Japonia - Croația

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează