FOTO Incredibil! Ordin de la Kim Jong-Un: cum transmite Coreea de Nord meciurile de la Mondial

Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal sunt înregistrate și trimise cu o zi întârziere pe teritoriul Coreei de Nord. Între timp, toate referințele la vecinii din Coreea de Sud sunt îndepărtate. +5   FOTO
Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal sunt înregistrate și trimise cu o zi întârziere pe teritoriul Coreei de Nord. Între timp, toate referințele la vecinii din Coreea de Sud sunt îndepărtate.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 10:28 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 10:29

Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal sunt înregistrate și transmise cu o zi întârziere pe teritoriul Coreei de Nord! Între timp, toate referințele la vecinii din Coreea de Sud, de pe transmisiunile din Qatar, sunt cenzurate. 

Coreea de Nord nu participă la Campionatul Mondial din Qatar, după ce s-a retras din preliminarii invocând pandemia de COVID. Până în acest moment, Televiziunea Centrală din statul comunist condus de dictatorul Kim Jong-Un a înregistrat partidele și le-a transmis cu întârziere de 24 de ore. 

Între timp, operatorii au blurat toate steagurile Coreei de Sud, dar și toate reclamele la companii din țara vecină. Cel mai mult de furcă au avut în cazul celor de la Hyundai, unul dintre sponsorii competiției, informează Korea Postsen.

Dembele a aflat în conferință rezultatul din Germania - Japonia și a rămas mască: „Cum? Serios?”
Germania - Japonia 1-2
Dembele a aflat în conferință rezultatul din Germania - Japonia și a rămas mască: „Cum? Serios?”

Campionatul Mondial, cenzurat în Coreea de Nord

Meciul Franța - Australia, disputat marți și încheiat cu scorul de 4-1, a fost transmis de Televiziunea Națională din Coreea de Nord miercuri. În capturile publicate de sursa citată se observă mai multe reclame blurate.

Și ceremonia de deschidere a fost cenzurată. A fost transmisă cu o zi mai târziu, luni, iar recitalul artistului Jung Kook, din Coreea de Sud, a fost tăiat complet.

Incredibil! Ordin de la Kim Jong-Un: cum transmite Coreea de Nord meciurile de la Mondial
FOTO: Captură de la televiziunea din Coreea de Nord, în timpul meciului Franța - Australia

Ultimul meci transmis în direct de la un Campionat Mondial pe teritoriul Coreei de Nord ar fi fost eșecul drastic suferit în fața Portugaliei, la Campionatul Mondial din 2010, scor 0-7. De atunci, autoritățile și-au luat măsuri.

Campionatul Mondial, piratat în Coreea de Nord?

O altă controversă a explodat în mediul online, remarcat de jurnaliștii de la Sportbible. Pe lista oficială a televiziunilor care au achiziționat drepturile TV pentru Campionatul Mondial nu s-ar număra niciun post din Coreea de Nord.

+1 FOTO

Coreea de Nord a participat la două Campionate Mondiale în istorie, în 1966 și 2010. În preliminariile pentru actuala ediție, naționala de la Phenian s-a retras din cauza pandemiei de Covid-19.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fusta-mini și buricul gol

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Dan Petrescu și-a ales favorita de la Campionatul Mondial: „Următoarele sunt Germania și Olanda!”
FAVORITĂ
Dan Petrescu și-a ales favorita de la Campionatul Mondial: „Următoarele sunt Germania și Olanda!”
„BOMBĂ” la Campionatul Mondial! O fostă campioană europeană amenință că se retrage! Revoltă la nivel înalt
SCANDAL
„BOMBĂ” la Campionatul Mondial! O fostă campioană europeană amenință că se retrage! Revoltă la nivel înalt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cdba3133
cdba3133  •  25 Noiembrie 2022, 09:10

Inseamna ca meciurile Coreei de Sud nu vor fi transmise. 100%.

kordell
kordell  •  25 Noiembrie 2022, 03:14

Ceausescu pe vremuri nu transmitea nimic , nici blurat si nici neblurat .

albu
albu  •  24 Noiembrie 2022, 21:27

Multi oameni *** pe planeta asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează