Ce urmează pentru Istvan Kovacs, după Spania - Germania » FIFA a făcut anunțul

Istvan Kovacs, în dialog cu selecționerul Argentinei
Istvan Kovacs, în dialog cu selecționerul Argentinei

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 18:35 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 19:16

FIFA a anunțat astăzi că Istvan Kovacs (38 de ani) și Mihai Artene (45 de ani) vor fi arbitri de rezervă la meciul decisiv al grupei A de la Campionatul Mondial, Ecuardor - Senegal, programat marți, de la ora 17:00.

Istvan Kovacs încă așteaptă o delegare la centru la Campionatul Mondial. Arbitrul din Carei va fi din nou rezervă, pentru a 5-a oară la acest turneu. FIFA l-a trimis la un meci decisiv din grupa A, cel dintre Ecuador și Senegal.

A venit nota de plată! » Sumă uriașă cheltuită de iubitele jucătorilor Angliei pe alcool în Qatar: „Barul a trebuit reaprovizionat”
ANGLIA
A venit nota de plată! » Sumă uriașă cheltuită de iubitele jucătorilor Angliei pe alcool în Qatar: „Barul a trebuit reaprovizionat”

Kovacs va fi al 4-lea arbitru, iar Mihai Artene al 5-lea, într-o brigadă condusă de francezul Clement Turpin. La cele două tușe vor fi alți francezi, Nicolas Danos și Cyril Gringore.

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Istvan Kovacs, rezervă la 5 meciuri de la Campionatul Mondial:

Ion Crăciunescu îl vrea pe Istvan Kovacs în acțiune la Mondial

Istvan Kovacs face parte dintre cei 36 de „centrali” convocați la Campionatul Mondial din Qatar.

„Eu cred că merita mai mult, Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri... mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu... pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Istvan Kovacs se numără printre cei 11 „centrali” fără meci oficial la acest turneu final, alături de Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Bakary Gassama (Gambia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă), Stephanie Frappart (Franța) și Salima Mukansanga (Rwanda).

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar // Arabii au construit o insulă artificială, în care au investit până acum 20 de miliarde de euro

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Am asistat la ritualul aducerii, scoaterii și spălării crabilor în Piața de Pește din Doha » Câți bani au încasat pescarii indieni pentru captura de jumătate de tonă, într-o zi de muncă

Van Dijk, pus la zid de Van Basten: „E băiat mare, trebuie să-și conducă echipa! Să-și asume mai mult" + Răspunsul fundașului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
Fradi
Fradi  •  28 Noiembrie 2022, 13:08

unde apar statisticile meciurior de sambata in gazeta digitala ?

freddy
freddy  •  28 Noiembrie 2022, 11:36

C e prost e Istvan asta. Sa te cheme aia la un Campionat mondial?? Sa fii arbitru 4 si sa arbitrezi probabil cel putin o optime. Pfff... Bai...mai rar asa prost. Pai daca era ca noi, care comentam aici si spunem doar prostii si ne varsam doar ura! Ehe, era smecher.

Mrsp
Mrsp  •  28 Noiembrie 2022, 10:17

Logic este ca cei mai slabi cotati arbitri sa fluiere in grupe..Istvan va primi sfert sau semifinala sigur

Vezi toate comentariile (23)
Comentează