Ion Crăciunescu, anunț prăpăstios în cazul lui Istvan Kovacs la CM: „Am o informație. De asta a fost numai rezervă”

Ion Crăciunescu (72 de ani) spune că Istvan Kovacs (38 de ani) va primi un meci la Campionatul Mondial doar dacă un arbitru mai bine cotat se accidentează. „Centralul” român ar fi pe o așa numită listă de suport.
Ion Crăciunescu (72 de ani) spune că Istvan Kovacs (38 de ani) va primi un meci la Campionatul Mondial doar dacă un arbitru mai bine cotat se accidentează. „Centralul” român ar fi pe o așa numită listă de suport.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 23:55 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 00:04

Ion Crăciunescu (72 de ani) spune că Istvan Kovacs (38 de ani) va primi un meci la Campionatul Mondial doar dacă un arbitru mai bine cotat se accidentează. „Centralul” român ar fi pe o așa numită listă de suport. 

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă și la meciul decisiv al grupei F de la Campionatul Mondial, cel dintre Croația și Belgia, programat joi, de la ora 17:00. „Centralul” din Carei a ajuns la 7 partide în această ipostază, iar Ion Crăciunescu vine cu un scenariu prăpăstios. 

Scenariul lui Crăciunescu în privința lui Istvan Kovacs: „Am o informație”

„Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva. 

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă. 

I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a spus Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

E cel mai elegant, arată cel mai bine. E atât de bun, nu ține nimeni timpul mai bine decât el! Acum serios, să ajungi acolo înseamnă ceva! Dacă nu ar primi niciun meci, vi se pare ceva în neregulă? Să nu îți dea niciun meci? E o problemă să fii singurul care nu primește nimic?
- Basarab Panduru, la Orange Sport

Ce meciuri a primit Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate ca rezervă:

87.500 de dolaria primit Istvan Kovacs până în acest moment: 70.000 participarea la Mondial și câte 2.500 pentru fiecare meci în care a fost delegat

VIDEO. Festivitate spectaculoasă înainte de Iran - SUA, de la Campionatul Mondial

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Istvan Kovacs bifează a 7-a delegare la CM 2022. Unde îl trimite FIFA după Arabia - Mexic + Premieră la centru în istoria turneului final

VIDEO + FOTO Prima grupă limpezită: Senegal se califică în „optimi” pentru a doua oară în istorie » Jurnaliștii GSP i-au filmat pe africani executând dansul bucuriei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  30 Noiembrie 2022, 23:36

Ce ironie a sortii...A fi prezent ca arbitru la un mondial , mai ales unul roman, iti ofera in mod normal apoi un statut extraordinar si o autoritate fantastica asupra jucatorilor (fie ei din campionatul intern, fie din cupele europene). Insa...daca te duci acolo si nu esti decat arbitru de rezerva efectul este tocmai opusul : te faci de ras, iti pierzi credibilitatea in asa fel incat vei fi mult mai putin luat in seama de catre lumea fotbalului (in primul rand a fotbalului din tara ta, unde activezi cel mai des) decat ai fi fost daca pur si simplu nu erai deloc prezent la mondial. Cum ziceam...ironica treaba, nu-i asa? Ion Craciunescu a iesit mult mai bine la chestiunea asta...in 1994 cand chiar merita sa fie trimis la Mondiale, a fost lasat acasa. Cu totii, pe buna dreptate, l-am considerat nedreptatit, defavorizat etc, si a devenit chiar mai respectat decat era pana atunci. Kovacs daca nu va arbitra la acest mondial va ajunge la polul opus iar aroganta lui(oricum complet nejustificata, ca orice aroganta) va deveni subiect de ras si de ridicol.

lulu
lulu  •  30 Noiembrie 2022, 15:03

Nea Ioane,aveam și noi o informație de la nea Dinu că ai băgat mâna la miere(vreo 20k dolarei)Ai cam lasat-o în coadă de peste după ce amenintai cu procese.Cine naiba te mai baga în seamă dintre oamenii serioși.Un *** frustrat,răutăcios,care ti-ai făcut pruncul arbitru(o ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosTireac
mosTireac  •  30 Noiembrie 2022, 11:25

E bluff ce zice badea Ion. Nu are nici o informație. Până la sfârșitul săptămânii Kovacs o să arbitreze cel puțin un meci la centru.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează