INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  PORTUGALIA - ELVEȚIA 6-1

VIDEO Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Cristiano Ronaldo a dat mâna cu Fernando Santos, omul care l-a lăsat pe bancă în Portugalia - Elveția // foto: Guliver/gettyimages +25   FOTO
Cristiano Ronaldo a dat mâna cu Fernando Santos, omul care l-a lăsat pe bancă în Portugalia - Elveția // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 09:52 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 10:31

Reporterul Remus Răureanu, corespondentul GSP în Qatar, a dezvăluit în această dimineață ce a observat la Cristiano Ronaldo (37 de ani) în meciul dintre Portugalia și Elveția, scor 6-1, pe care CR7 l-a început ca rezervă. 

  • Remus Răureanu, reporter special GSP, se află la Doha și transmite cele mai noi informații de la Mondialul din Qatar. Nu ratați corespondențele Gazetei, în fiecare zi pe GSP.RO!
„Oracolul” Dumitru Dragomir prezice un șoc în sferturile Mondialului: „E convingerea mea!”
SFERTURI
„Oracolul” Dumitru Dragomir prezice un șoc în sferturile Mondialului: „E convingerea mea!”

Decizia lui Fernando Santos de a-l lăsa pe Cristiano Ronaldo pe bancă în meciul dintre Portugalia și Elveția, din optimile Campionatului Mondial, a venit ca un șoc. 

În cele din urmă s-a dovedit a fi o mutare inspirată, întrucât înlocuitorul lui Ronaldo, Goncalo Ramos, a înscris 3 goluri! 

Remus Răureanu, reporter special GSP, a fost prezent pe stadion la meciul Portugalia - Elveția și a dezvăluit în această dimineață, la emisiunea GSP Live, ce a observat la Cristiano Ronaldo. 

Pe stadion la Portugalia - Elveția, Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo

„L-am urmărit din momentul în care a intrat pe teren. Mi s-a părut cu adevărat disperat, stingher. Mi-era milă, puțin rușine de situația creată

A fost un moment la puțină vreme după ce intrase Ronaldo, la golul anulat. Era într-un ofsaid de doi metri, fără să fi fost un contraatac, o fază surprinzătoare. Într-un atac pozițional, calculat al Portugaliei, Ronaldo a fost surprins într-un ofsaid de doi metri. În condiții obișnuite, nu cred că s-ar fi putut întâmpla așa ceva. 

Numai că aseară, din disperarea de a marca, încurcat de situația în care se găsea, n-a mai ținut cont. Nu s-a mai uitat la linie, la adversari, a zbughit-o spre poartă, disperat să marcheze.

A fost o fază definitorie pentru starea pe care o are el acum, pentru statutul în care s-a trezit aseară, unul chinuitor pentru el, surprinzător pentru toată lumea de pe stadion”, a punctat Răureanu la GSP Live. 

+21 FOTO

„După intrarea lui Cristiano Ronaldo, parcă și ceilalți jucători erau stingheri”

„Fotografii erau buluciți în fața băncii de rezerve, să-l fotografieze pe el, într-un moment în care titularii se aliniaseră pe teren, pentru imnuri. Toată lumea dezbătea informația că Ronaldo e rezervă, nimeni nu vorbea despre titulari. Evenimentul era că Ronaldo a fost rezervă.

Aseară, după ce a intrat Ronaldo, mi s-a părut că se simțeau stingheri și ceilalți jucători. În toate acțiunile, îl căutau pe Ronaldo. Nu mai știau cum să-i dea mingea, se simțeau datori să-l ajute să se simtă mai puțin rău. 

Așa vedeam eu lucrurile aseară, toți căutau să-i anestezieze durerea. Dacă așa stau lucrurile zi de zi în echipă, ar putea exista o problemă, să se ajungă la frustrări”, a adăugat reporterul Gazetei.

Cristiano e diferit de un om obișnuit, e un monstru. De asta se comportă așa. A rămas motivat până la vârsta asta, cum a fost și cu Messi, cu Federer, Nadal. Sunt oameni din afara obișnuinței pe care o găsim în sport.

- Remus Răureanu, reporter special GSP

Mai multe știri despre Cristiano Ronaldo: 

Cristiano a răspuns pe fugă în legătură cu transferul la Al-Nassr, dat ca și făcut de Marca

Incredibil ce a scris Georgina Rodriguez după ce Portugalia a spulberat-o pe Elveția fără Cristiano Ronaldo: „Ce păcat...”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
pErsanu02
pErsanu02  •  08 Decembrie 2022, 10:21
Postat de simplusuporter76 pe 07 Decembrie 2022, 12:11

eu nu stiu de ce nu intelege lumea o chestie simpla. ronaldo oricat de fotbalist a fost el, nu mai este. fotbalist adica. apoi, fotbalul e sport de echipa. nu individual. ronaldo a tot jucat acest sport pe cont propriu si a si avut echipe care l-au ajutat. da, sigur era bun. dar nu mai e. un pic de smerenie si pus in slujba echipei. intrebarea cea mare e asta: ce vrea ronaldo mai mult: sa castige el sau sa castige portugalia? ca daca o vrea pe prima, santos a aratat ca stie ce sa faca, iar daca o vrea pe a doua, sa strang din dinti si sa joace 5, 10 sau 3 mintue in care sa faca totul pentru echipa. nu pentru el. au trecut vremurile cand putea decide el un meci si sa il serveasca echipa. acum e timpul sa serveasca el echipa. dar la united a arata tot asta. ca nu il intereseaza echipa, ci doar "maretia" lui (adica micimea lui de caracter - aceeasi dintotdeauna). din pacate.

desi nu sunt fan cr Ronaldo si nici Messi , dar intre cei doi il prefer pe Messi , sunt fan Ronaldinho , jucator pe care multa lume l-a uitat cam repede , tin sa-ti zic ca defapt tu nu intelegi ce zice lumea , de exemplu , eu si sunt convins ca nu doar eu intre Santos si Ronaldo cu siguranta a fost o discutie inainte de meci daca joaca de la inceput sau nu si daca nu joaca de ce nu joaca iar Ronaldo sunt convins ca a acceptat asta si zic ca a acceptat asta doar pentru ca l-am vazut cum se bucura la goluri. Cu ce nu e lumea deacord este ca a ajuns un jurnalist sa declare ca ii este lui mila de Ronaldo :) domne asa ceva e desene animate , la fel de unde pare ca vine si Raureanu , de pe cartoon network. In rest lumea e convinsa ca Ronaldo nu mai este in forma lui buna din anii trecuti si sa nu uitam totusi ca Ronaldo asa cum e el cu Santos asta asa cum e el a luat EURO. Restul parerilor de 2 lei sunt de pomana ... daca avem impresia ca ne pricepem noi mai bine decat se pricepe Santos si Ronaldo la ceea ce fac ei.

abracadabra
abracadabra  •  08 Decembrie 2022, 00:49
Postat de anarhist pe 07 Decembrie 2022, 10:52

Imi amintesc de ziua cand Portugalia a castigat finala CE. Tineam cu Portugalia, desi nu l-am placut niciodata pe Ronaldo si nu-l plac nici acum (iar timpul pare sa-mi dea dreptate!). Francezii pareau echipa mai buna si toata lumea se astepta sa mature pe jos cu portughezii care ajunsesera in finala cu o singura victorie. Si atunci... s-a petrecut minunea. Ronaldo a fost accidentat, a iesit pe targa. Iar Portugalia a rezistat asalturilor franceze si a dat si golul care i-a facut campioni. Sper ca Santos sa aleaga ce e mai bun pentru echipa si sa tina, in continuare, "piatra de moara" pe banca de rezerve, in loc s-o lege de picioarele unei echipe care ar merita, in sfarsit, Cupa Mondiala.

Timpul ti-a dat dreptate ca nu-l placeai pe Ronaldo ? Adica nu erai prea sigur, sau cum ? :))))

abracadabra
abracadabra  •  08 Decembrie 2022, 00:42

Mai pe scurt cand a avut nevoie de Ronaldo, acest antrenor era pres in fata lui..... Acum cand Ronaldo avea nevoie de putina sustinere din partea nationalei pentru care a facut enorm de multe lucruri, antrenorul i-a intors spatele...si da, asta e frustrant... din cauza asta era suparat si are dreptate 100%

Vezi toate comentariile (38)
Comentează