VIDEO Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!

Foto: Captură La Opinion +17   FOTO
Foto: Captură La Opinion

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 09:17 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 15:08

Samuel Eto'o (41 de ani), legenda naționalei Camerunului și actualul președinte al Federației Cameruneze de Fotbal, e protagonistul unui episod violent în Doha, acolo unde a urmărit calificarea Braziliei în „sferturile de finală” ale Campionatului Mondial din Qatar. 

15 milioane € în loc de 6,7 milioane! Singura arenă fără peluze din Superliga a ajuns să coste mai mult decât dublul sumei estimate inițial
INVESTIGAȚIE GSP
15 milioane € în loc de 6,7 milioane! Singura arenă fără peluze din Superliga a ajuns să coste mai mult decât dublul sumei estimate inițial

UPDATE: Bărbatul agresat de Samuel Eto'o este un youtuber algerian

Bărbatul agresat de către Samuel Eto'o este Saduni SM, un youtuber din Algeria. Magrebianul a făcut plângere împotriva legendarului fotbalist pentru violență și pagubele materiale pe care acesta i le-a provocat, Saduni SM susținând că aparatul său video a fost spart în timpul incidentului, notează britanicii de la Daily Mirror. 

Aceeași sursă scrie că atât FIFA, cât și autoritățile locale din Qatar vor investiga, de asemenea, cazul. 

Știrea inițială

Într-o filmare venită din Qatar, fostul mare internațional apare într-o altercație cu un un bărbat la ieșirea de pe stadionul 974, după fluierul de final al partidei dintre Brazilia și Coreea de Sud, scor 4-1. Toată scena a fost filmată de publicația spaniolă La Opinion. 

VIDEO. Samuel Eto'o lovește cu genunchiul în gură un bărbat în Qatar

Inițial, fostul mare internațional a fost filmat făcând poze cu fanii. Spritele s-au inflamat în momentul în care un bărbat cu o cameră video a apărut și a început să aibă un schimb de vorbe cu oficialul camerunez. Nu se știe însă ce l-a iritat pe Samuel Eto'o, pentru că, imediat după aceea, fostul mare fotbalist a început să îl împingă pe bărbatul respectiv.

Mai mulți trecători au încercat să calmeze situația, însă Samuel Eto'o nu a putut fi stăpânit. Pe video se vede cum camerunezul îi lasă telefonul personal unui prieten, apoi se repede și îl lovește cu genunchiul în față pe bărbatul cu camera, doborându-l la pământ. 

Victima a fost ajutată de doi trecători să se ridice, iar Samuel Eto'o a fost escortat în afara perimetrului stadionului de forțele de ordine, informează britanicii de la Daily Mail

CV Samuel Eto'o:

  • Samuel Eto'o și-a încheiat cariera în 2019, la echipa Qatar SC, după ce a jucat la formații precum Real Madrid, Mallorca, Espanyol, Barcelona, Inter, Chelsea și Everton.
  • La naționala Camerunului are 118 meciuri și 56 de goluri, iar la nivel de cluburi cea mai bună perioadă a înregistrat-o la Barcelona, între 2004 și 2009: 199 de meciuri și 130 de goluri.
  • Eto'o s-a retras cu 21 de trofee și 4 titluri de „Fotbalistul African al Anului” în palmares: 2003, 2004, 2005 și 2010.

Citește și:

Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”

Gigi Becali a explicat înlocuirea lui Oaidă din minutul 25: „Ca să dea Edjouma gol!” + a criticat un singur jucător din meciul cu Mioveni

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
rocky3
rocky3  •  08 Decembrie 2022, 22:00
Postat de manmihai79 pe 06 Decembrie 2022, 09:59

Se pare ca i-ar fi strigat lui eto numele unui arbitru corupt ce a condus meciul din calificari algeria-camerun, plus ca daca il da in judecata omul va face bani

Serios? Unde să-l dea magrebianul în judecată pe camerunez? În Qatar, în Algeria, sau să meargă în Camerun?:))) Daca-l mai prinde, Samuel sigur îl mai încinge odată! :)))

luker
luker  •  07 Decembrie 2022, 10:31

Ati moderat tot si toate. Nu mai tineti cont de nimic.

brujo
brujo  •  06 Decembrie 2022, 18:54
Postat de unurtr pe 06 Decembrie 2022, 12:17

Acest ”public shaming” pe care îl practică și Marian Ceaușescu în România și făcut generalizat de mișcarea politică BLM și de ”Renew Europe” sau ”Destroy Culture” mi se pare un mijloc josnic de a-ți face reclamă și de a căuta cu orice scop să îl enerveze pe altul (sub scuza penibilă că ”nu am dat în el, doar l-am înjurat, e vina lui că s-a supărat”, o scuză penibilă când e clar cu ce scop a venit). Este asemănător cu scuza ”nu e vina mea că am tras cu arma în el, e vina lui că a murit”.

Interesant e ca fix aia faci tu. In ce ai scris. Public shaming***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează