Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Nu îmi place Franța! Ne-au făcut țigani!” + Ce națională susține la Campionatul Mondial

Florin Răducioiu, în duel cu Laurent Blanc.
Foto: Imago
Florin Răducioiu, în duel cu Laurent Blanc. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 11:54 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 23:59

Florin Răducioiu (52 de ani), fost mare internațional, a declarat că nu poate susține naționala Franței din cauza rasismului de care au dat dovadă jurnaliștii din Hexagon în trecut la adresa românilor. 

Component al „Generației de Aur”, Florin Răducioiu a spus că va susține Brazilia la Campionatul Mondial din Qatar. 

Kylian Mbappe, renăscut! Voia să se retragă, acum e iar în vârf. Cifre SPECTACOL: doar el și Pele au reușit asta
FRANȚA
Kylian Mbappe, renăscut! Voia să se retragă, acum e iar în vârf. Cifre SPECTACOL: doar el și Pele au reușit asta

Florin Răducioiu: „Am fost făcuți țigani de către francezi”

„Nu îmi place Franţa. Nu ţin cu ei din mai multe motive. Chestii din trecut. Nu e momentul acum. E o legătură cu cariera mea, am fost făcuţi ţigani de către ei. Era pe cale să se declanşez un război diplomatic. 

Când am jucat cu ei, s-au făcut declaraţii că suntem ţigani. S-a vorbit mult atunci, aşa ne-au făcut. Nu vreau să dezbat acum...”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Florin Răducioiu: „Nu m-am înțeles cu Didier Deschamps”

Florin Răducioiu a spus și că nu s-a înțeles cu Didier Deschamps (54 de ani), selecționerul naționalei „Cocoșului Galic”, atunci când cei doi au colaborat la AS Monaco, în perioada iulie 2001-iulie 2002, când francezul era la primul său mandat ca antrenor. 

„Nu m-am înteles cu Didier Deschamps. Mi se pare, oricum, că Franţa este o echipă destul de norocoasă. Mbappe este un fenomen, au jucători importanţi. Au potenţial ofensiv, au patru muşchetari care rezolvă meciurile. Nu sunt fan Franţa, sunt fan Brazilia”, a mai precizat Florin Răducioiu. 

În 2002, francezii au pus pe afișul amicalului cu România un lăutar cu o vioară

În 2002, la amicalul disputat la Paris între România și Franța, încheiat cu victoria francezilor, scor 2-1, naționala României a fost reprezentată simbolic, pe afișul partidei, de un lăutar cu o vioară.

Match Quiz Germany vs Spain

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Alcoolul se găsește doar în afara arenelor de fotbal

Citește și:

Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”

Luis Enrique e genial » Alvaro Morata a dezvăluit cum l-a pus pe picioare antrenorul: „Eram pe culoar, așteptam să intru la conferința de presă, când l-am auzit spunând asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
dobrin
dobrin  •  28 Noiembrie 2022, 19:14

Un incident neplacut cu vioara, dar trebuie sa uitam ajutorul istoric pe care ni l-a dat Franta? Pai fara Franta nu mai exista nici Romania Mica, nici Romania Mare. O fi auzit Raducioiu de Clemanceau, ca ungurii sigur au auzit :))) Daca nu era infranta Franta nu mai erau nici dictatele de la Viena, iar daca era Franta la Yalta ne-ar fi protejat sa nu cadem pe mana rusilor. Cat le pasa englezilor si americanilor de noi, am vazut, multumim, nu ne mai trebuie.

redshow
redshow  •  28 Noiembrie 2022, 11:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

propaganda
propaganda  •  27 Noiembrie 2022, 20:53
Postat de boierasul pe 27 Noiembrie 2022, 19:58

99% din Europa "civilizată" sunt niște ***. Școala care se face în occident este pentru**** (mă cenzurez singur)). În ochii lor suntem t***ni. Eu vorbesc din proprie experiență, sunt plecat de peste 20 de ani în Germania. Raduciou are perfecta dreptate, mai proști și mai ignoranți ca cei din occident....

In Occident nu se face scoala, ori poate ca altii sunt prosti de bubuie pe langa romani. Si rusii sunt *** la capitolul cultura generala, deci nu doar in Vest. Ce nu intelegeti voi e ca va mai e nevoie de mult timp pana cand Europa va fi mai toleranta internatiuni. Nu exista rasism la adresa romanilor sau a esticilor, ori a vecinilor nostri, toata lumea jigneste pe toata lumea. Altii sunt numiti imperialisti, africani si altele. Se gasesc epitete urate si pentru vestici, chiar si intre ei o fac...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close