FOTO Fetele au fost cei mai bun psihologi! Cum au trecut jucătorii Germaniei peste înfrângerea cu Japonia

Izabel Goulart, Foto: Instagram @izabelgoulart +21   FOTO
Izabel Goulart, Foto: Instagram @izabelgoulart

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 11:58 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 12:06

Soțiile și iubitele i-au ”îmbărbătat” pe jucătorii Germaniei după 1-2 cu Japonia, timp de două zile, astfel că selecționerul Hansi Flick (57 de ani) le-a invitat în hotelul echipei și după 1-1 cu Spania.

Federația germană a făcut eforturi serioase pentru ca soțiile și iubitele jucătorilor lui Hansi Flick să poată veni în Qatar. Se pare că a meritat! Deși sunt recunoscuți pentru forța lor mentală, nemții au picat efectiv după eșecul din debut, cu Japonia (1-2). 

Sara, soția lui Ilkay Gundogan
Sara, soția lui Ilkay Gundogan
Sara, soția lui Ilkay Gundogan
Sophia Weber, parteneră Kai Havertz
Sophia Weber, parteneră Kai Havertz
+17 FOTO

Fetele au fost cel mai bun psiholog pentru jucătorii Germaniei

La final, se știe, și-au aruncat vorbe grele, acuzându-se reciproc. Tineri vs „veterani”, Bayern contra Dortmund - cum titra tabloidul Bild la un moment dat.

Tensiunea plutea în aer, cantonamentul era în pragul unei „implozii” când Flick a intervenit cu cea mai înțeleaptă decizie de până atunci. Le-a invitat pe fete în hotelul echipei. Și nu doar pentru o noapte, ci pentru două la rând. Bingo! 

Ele le-au ridicat jucătorilor moralul, iar Germania a arătat mult schimbată în „decisivul” cu adversarul cel mai temut, Spania. Scor final, 1-1, astfel că Mannschaft-ul este din nou în cărți pentru calificarea în „optimi”. 

„Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”
FCSB
„Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”

Chiar dacă Neuer, Rudiger, Sane, Gundogan & comp. nu mai tremură acum așa de tare ca după șocul suferit în fața asiaticilor, selecționerul a înțeles că ideea cu fetele în hotel e aur curat și le-a chemat din nou în hotelul echipei. Pentru alte două zile! 

Nemții trebuie să câștige joi, de la ora 21:00, în fața Costa Ricăi, dar, ca să se vadă în „optimi”, au nevoie și de ajutorul Spaniei, care întâlnește Japonia.

VIDEO. Japonezul din Bundesliga care a răpus-o pe Germania la Campionatul Mondial, interviu haios dat în aprilie

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Kovacs, din nou al patrulea oficial » La ce meci a fost delegat arbitrul român

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  29 Noiembrie 2022, 14:46

Foarte frumoase fetele. chiar furmoase foc. Mi-a placut mult partenera lui Mario Gotze. Frumusica foc. chiar si cea a lui Gundogan. Pacat ca nu ati pus pozele si cu restul, sigur toate erau frumoase. Mai multe poze data viitoare, GeSePe. faceti un articol cum trebuie.

dorelus
dorelus  •  29 Noiembrie 2022, 12:39

Fetele au fost cei mai bun psihologi! Si voi cei mai ,,slab,,jurnalisti...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close