GALERIE FOTO Haos la Bruxelles » De bucurie că au bătut Belgia, marocanii camuflați și agresivi au devastat centrul orașului! Video înfricoșător

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 12:11 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 12:17

Bucuroși pentru victoria Marocului cu favorita grupei, Belgia, 2-0, câteva zeci de suporterii africani au distrus tot ce le-a ieșit în cale, devastând centrul orașului și fiind greu potoliți de poliție. 

După o săptămână de acalmie, parcă trebuiau să apară și primele incidente provocate de suporteri. Nu s-a întâmplat la Doha, unde Maroc a furmizat o nouă mare surpriză la CM, depășind Belgia cu 2-0, ci la Bruxelles, unde trăiește o mare comunitate de africani. 

Succesul de după-amiază parcă i-a scos din minți și le-a aprins cheful de a se război cu poliția. Camuflați, agresivi și furioși, ultrașii au aruncat cu pietre și cu petarde în forțele de ordine, au răsturnat o mașină și au dat foc la scutere, containerele cu gunoi și trotinete electrice.

A postat din Dubai, dar fanii au făcut-o pachet: „Banii sunt ai fotbalistului, de ce te lauzi tu?”
DUBAI
A postat din Dubai, dar fanii au făcut-o pachet: „Banii sunt ai fotbalistului, de ce te lauzi tu?”

Un jurnalist a fost rănit în ravagiile făcute de fanii Marocului

A fost nevoie de intervenția poliției, ce a scos pe străzi agenți mascați și pregătiți pentru lupte urbane, au venit și cu câteva camioane de luptă și au tras cu tunurile cu apă pentru a-i dispersa pe atacatori. „Un ziarist a fost rănit la ochi de focurile de artificii lansate de așa-zișii suporteri", au anunțat autoritățile. 

Boulevard Anspach, zona centrală a orașului, a fost închisă de polițiști, la fel cum au procedat cu stațiile de metrou Beekkant, Sainte-Catherine, De Broucke're și Gare Centrale, pentru a nu se ajunge la agravarea conflictelor și la o creștere a pagubelor provocate de rebelii marocani.

Autoritățile din Belgia au folosit gaze lacrimogene

„Condamnăm cu fermitate maximă aceste incidente, pe care poliția a reușit să le stingă destul de rapid. Sfătuim fanii să nu vină în centrul orașului. Forțele de intervenție au acționat cu toate mijlocale din dotare pentru a restabili calmul și ordinea publică și s-a procedat și la arestări. S-au folosit și gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe beligeranți", a anunțat primarul Philippe Close. 

„S-a făcut uz de material pirotehnic, s-au lansat proiectile și s-au folosit bastoanele împotriva mulțimii dezlănțuite, care a distrus un semafor și a răsturnat o mașină cu tot cu șofer", a confirmat și purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ilse Van de Keere. 

Evenimente de acelați gen, dar de o amploare mai mică au avut loc și la Anvers. 

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial de fotbal 2022: 

Moment stupefiant! Canelo Alvarez, boxerul momentului în lume, amenințări la adresa lui Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”. De ce îl acuză

Măsură disperată! China a ales să cenzureze transmisia CM 2022 pentru un detaliu incredibil

Cine e Niclas Fullkrug, eroul Germaniei: e poreclit „Gaură”, a acceptat o reducere substanțială de salariu și a marcat un număr incredibil de goluri într-un sezon

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
bl0catu
bl0catu  •  30 Noiembrie 2022, 10:17

capatani de miel drept premiu pentru actiune! a sesizat careva ca astfel de actiuni au loc numai un europa civilizata si ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cdba3133
cdba3133  •  30 Noiembrie 2022, 08:56

Daca la victorie sau comportat astfel. Va dati seama cum ar fi facut marocani daca luau bataie de la belgieni?

bimbaq
bimbaq  •  29 Noiembrie 2022, 22:04
Postat de ustasa pe 29 Noiembrie 2022, 11:07

Marocani camuflati si agresivi care sunt locuitori ai Bruxelles-ului, care traiesc pe spatele contribuabililor belgieni,au facut praf si pulbere in centrul capitalei belgiene. Oare cine a adus acesti musulmani primitivi ca sa traiasca intr-o tara crestina si sa incerce sa integreze ***?

Cei care faceau parte din Scoala de la Frankfurt, copii si nepotii lor... Planul Kalergi... conspiratii...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează