Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mihai Artene, delegați la superduelul Spania - Germania!

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 19:07 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 19:39

Românul Istvan Kovacs (38 de ani) va fi al patrulea oficial la meciul dintre Spania și Germania de duminică, unul dintre cele mai tari dueluri din grupele Campionatului Mondial. Și Vasile Marinescu și Mihai Artene vor fi implicați.

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român la nivel internațional, a fost delegat la două meciuri în acest weekend. Va fi al patrulea oficial atât la Argentina - Mexic, sâmbătă, cât și la superduelul Spania - Germania de duminică, programat la ora 21:00.

A venit verdictul! Ce se întâmplă cu Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia
BRAZILIA
A venit verdictul! Ce se întâmplă cu Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia

Istvan Kovacs, arbitru de rezervă la Spania - Germania

Spania - Germania, meci din grupa E, va fi a patra apariție pentru Istvan Kovacs la acest Mondial, după Qatar - Ecuador 0-2 în deschiderea turneului, Uruguay - Coreea de Sud 0-0 și Argentina - Mexic, duel care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00.

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

La Spania - Germania, arbitrul din Carei va fi al patrulea oficial, rezerva olandezului Danny Makkelie, iar Vasile Marinescu va fi rezervă de „tușier”. La meci va fi implicat și Mihai Artene, ca rezervă de asistent în cabina VAR.

Spania a început Campionatul Mondial cu o victorie categorică, 7-0 cu Costa Rica, în vreme ce nemții au pierdut prima partidă, 1-2 cu Japonia.

Mai multe știri de la Campionatul Mondial: 

Lacrimi și strigăte de bucurie la masa presei în Țara Galilor - Iran » GSP a dialogat cu jurnalistul iranian Amir Kiarash: „Emoțiile nu sunt pur sportive. Nu putem cânta imnul, aparține Regimului de la Teheran”

A venit verdictul! Ce se întâmplă cu Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ali.bec
ali.bec  •  26 Noiembrie 2022, 09:03
Postat de dobrin pe 25 Noiembrie 2022, 20:37

Mda... rezervă eternă...

In meciurile fecesebeului e titular și scorer la un loc.

atthur
atthur  •  26 Noiembrie 2022, 08:02

Unu la mână, că nu-i din Carei ci din cloooj!!!Doi la mână că e "fericita rezervă " și eternă!!!! Puahhh,mi-ar fi rușine!!!! Dar ia un sac de bani,poate așa n-o mai fo cel mai bun "jucător " a lu' ci.fi.ri, dat mă îndoiesc!!!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  26 Noiembrie 2022, 08:00
Postat de dobrin pe 25 Noiembrie 2022, 20:48

Clickbait. Citind titlul esti lasat sa crezi ca e echipa care va arbitra meciul. Dupa ce dai click, vezi ca de fapt ai fost pacalit.

Si mi grav, dupa ce dai click vezi de fapt că toti cei enumerati in titlu sunt de fapt rezerve :))))) Cred ca in curand vor fi mai multi arbitri decat jucatori. Ciudat efect al tehnologizarii...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează