FOTO Ivana nu renunță! Fotomodelul care a scandalizat Qatar-ul, avertisment pentru Belgia: „Nu voi pleca din Doha prea curând”

Foto: Instagram +38   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 11:37 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 11:47

Ivana Knoll, fotomodelul croat care și-a atras numeroase critici după ce a apărut în ținute foarte provocatoare pe stadioanele din Qatar, a transmis un avertisment Belgiei, adversara de azi a Croației.

Tânăra a postat noi imagini sexy, făcute pe o plajă din Qatar, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie în culorile echipei sale naționale. Pe lângă poze, ea a transmis și un mesaj: „Atenție, Belgia! Nu voi pleca din Doha prea curând!”.

Croația și Belgia se vor duela azi, de la ora 17:00 (liveTEXT pe GSP.RO și transmis la TV pe TVR 1) pentru un loc în optimile Cupei Mondiale. Dacă pentru Belgia singura variantă de calificare este o victorie cu Croația, în schimb, croații se pot mulțumi și cu un egal. Chiar și o înfrângere i-ar putea duce în optimi, cu condiția ca Maroc să piardă în fața Canadei.

Ivana Knoll // Foto: Instagram
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+34 FOTO

Ivana Knoll, critici peste critici în Qatar

Ivana Knoll a apărut în ținute sumare la meciurile Croației, atât cu Maroc (scor 0-0), cât și cu Canada (scor 4-1). De fiecare dată, ea și-a atras numeroase critici, inclusiv pe rețelele de socializare pentru ceea ce fanii ei considerau „o lipsă de respect pentru cultura și tradițiile țării în care se află în vizită.”

Totuși, criticile primite nu au descurajat-o pe tânăra din Croația, care a continuat să pozeze în noi ipostaze sexy și să publice imaginile.

Deși a făcut eforturi mari o dată cu organizarea Campionatului Mondial să accepte și femeile îmbrăcare mai sumar, Qatar rămâne o țară în care drepturile femeilor au de suferit.

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+34 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Fugarul Mario Iorgulescu surprinde » A revenit pe Instagram și vrea un copil cu fosta parteneră a lui Steliano Filip: „Nu mai suportam singurătatea”

A postat din Dubai, dar fanii au făcut-o pachet: „Banii sunt ai fotbalistului, de ce te lauzi tu?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
bl0catu
bl0catu  •  01 Decembrie 2022, 17:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  01 Decembrie 2022, 17:00

E pacat sa tii acoperit un asemenea fund.

Barna
Barna  •  01 Decembrie 2022, 16:36

Gsp promotorul tuturor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează