INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 D.PEN)

GALERIE FOTO Câinele le-a mâncat tema » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei

FOTO: Imago +22   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 20:11 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 20:42

Spania a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Ibericii au pierdut în optimi cu Maroc, 0-3 la penalty-uri, deși Luis Enrique le ceruse să se pregătească special în ultimul an.

Primii 3 executanți ai ibericilor, Pablo Sarabia, Carlos Soler și Sergio Busquets au ratat loviturile de departajare, spre dezamăgirea selecționerului, care spera ca jucători săi să fie pregătiți pentru acest moment.

Mihai Stoica, mesaj imediat după eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial: „Cum se zice în germană?”
Spania, OUT de la Mondial
Mihai Stoica, mesaj imediat după eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial: „Cum se zice în germană?”

Spania, eliminată la penalty-uri de Maroc la CM 2022

Înainte de optime, Luis Enrique dezvăluia că le-a dat o temă clară jucătorilor săi în ultimul an: să execute lovituri de penalty-uri.

Dar se pare că nu toți l-au ascultat, iar tocmai jucătorii introduși pe final de Luis Enrique, special pentru penalty-uri, l-au dezamăgit: Pablo Sarabia și Carlos Soler.

Luis Enrique: „Le-am dat temă 1.000 de penalty-uri”

„Acum încep meciurile de totul sau nimic. Câștigi sau pleci acasă. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. 

Eu le-am dat temă jucătorilor să exerseze penalty-urile la cluburi încă de acum un an! Le-am zis să bată cel puțin câte 1.000. Pe asta n-o poți antrena. Dar cu rutina de la antrenament îți este mai ușor. Eu cred că loviturile astea de la 11 metri nu țin doar de noroc”, spunea fostul antrenor al Barcelonei.

Citește și:

Selecționerul prezent la Mondial care se laudă cu un joc mai frumos decât al Braziliei: „E ciudat! Presa îi laudă doar pe ei!”

S-a aflat! Motivul pentru care Samuel Eto'o a sărit la bătaie + Prima reacție a fostului jucător

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2022, 13:30

Vinovat antrenorul!Care s-a dovedit diletant!Cum sa pui pe lista jucatori intrați de curând pe teren-(cu mușchiul piciorului insuficient incalzit),sau jucatori extenuați-cum a fost Sergio Busquets(care din cauza epuizarii o comisese și in prelungiri,de era sa le dea gol marocanul ala care joaca la Bari)?!Chiar daca i-a„mâncat”și arbitrul-atât in timpul meciului cât și la loviturile de departajare-când cel puțin la una din cele 3 lovituri ratate de spanioli-portarul marocanilor a fost la un metru in fața liniei porții?!

parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2022, 08:59

Un antrenor...depașit!Care insista cu...depașita(și neputincioasa),tiki taka-cu toate ca dezstrul Barcelonei cu tiki taka a fost evident!Pe lânga selecția defectuoasa(nimeni nu o sa ințeleaga ce cautau pe acolo Ansu Fathi și Balde),pro Barcelona,și tactica de mingicareala depașita-fara nici un vârf de atac(Morata era introdus spre final)!Nu a fost in stare nici macar sa faca o lista CORECTA pentru loviturile de departajare!Ține de ABC-ul meseriei,ca nu pui pe lista jucatori nou intrați(neavând mușchii suficient de incalziți),sau jucatori care au risipit multa energie in timpul jocului(ca Busquets-care o mai comisese și in timpul meciului și numai neândemânarea marocanului ala care joaca in serie B-a facut ca meciul sa se termine 0-0)!

dragdim
dragdim  •  07 Decembrie 2022, 01:36

Doar atât, Jaaaaaponiaaaaa!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close