FOTO Imaginea dură postată de Neymar și mesajul acestuia » Cum arată glezna starului brazilian după duelul „contondent” cu sârbii

Neymar s-a accidentat în meciul câștigat de brazilieni în fața Serbiei, scor 2-0.
Foto: Imago
Neymar s-a accidentat în meciul câștigat de brazilieni în fața Serbiei, scor 2-0. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 10:07 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 10:07

Neymar (30 de ani), vedeta naționalei Braziliei, s-a accidentat în meciul pe care sud-americanii l-au câștigat în fața Serbiei, scor 2-0, în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. 

La numai câteva zile distanță, Neymar a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie cu glezna sa, una foarte umflată, dar și cu modeul în care se pregătește pentru a reveni cât mai repede pe gazon, alături de mesajul: „Boraaaa!!!” (n.r. - „Haideți”, în limba portugheză).

Imaginea dură postată de Neymar și mesajul acestuia » Cum arată glezna starului brazilian după duelul „contondent” cu sârbii
Fotografia postată de Neymar la Insta Story. Foto: Instagram, @NeymarJr
Descătușare! Messi, copleșit de emoții după golul cu care l-a egalat pe Maradona » Ce a strigat în fața galeriei
Argentina - Mexic
Descătușare! Messi, copleșit de emoții după golul cu care l-a egalat pe Maradona » Ce a strigat în fața galeriei

Neymar va mai juca abia în optimile de finală ale Campionatului Mondial

Superstarul naționalei Seleção nu va mai evolua în meciurile din faza grupelor de la Campionatul Mondial. Brazilienii vor mai juca contra Elveției (28 noiembrie, ora 18:00) și contra Camerunului (2 decembrie, ora 21:00). 

Neymar va mai putea juca abia în optimile de finală ale turneului final din Qatar, în eventualitatea în care giganții din America de Sud vor trece de faza grupelor. 

Neymar, cel mai faultat jucător de la Campionatul Mondial

Neymar a fost faultat de nu mai puțin de nouă ori în partida câștigată de brazilieni în fața sârbilor. 

Sârbii l-au vânat pe decarul Selecão. Încă din start, Lukic l-a tras de tricou și aproape l-a dezbrăcat. A urmat seria de 9 faulturi la care a fost supus Ney, cel mai lovit jucător din prima etapă a turneului final. 

Ultimele două tacklinguri l-au doborât pe jucătorul paulista. Gudelj, imediat după pauză, dar mai ales Milenkovic, în minutul 69. Alunecarea stoperului și impactul violent, cu genunchiul, i-a răsucit glezna dreaptă. Brazilianul a mai jucat 11 minute, fiind înlocuit de Antony.

Neymar, 198 de zile pierdute din cauza leziunilor la glezne

Artistul brazilian a avut mereu probleme la glezne la PSG. În ultimele patru sezoane, a pierdut 198 de zile din cauza a trei accidentări grave. La conferință de presă de la finalul meciuluii cu Serbia, selecționerul Braziliei, Tite, era mai mult decât optimist. „Sunt sigur că Neymar va juca la Mondial, sunt absolut sigur. Va juca”.

Vinicius și Rodrygo: „Sperăm toți să nu fie nimic grav”

Potrivit Marca, Vinicius și Rodrygo, colegi la Real, s-au temut când liderul lor de la națională s-a accidentat. Amândoi spun același lucru: „Sperăm toți să nu fie nimic grav”.

În 2014, Ney a ratat partea decisivă a Mondialului, după ce a fost faultat și mai dur de columbianul Zúñiga, în „sferturile” CM. O lovitură în spate, cu genunchiul, i-a provocat o fractură la a treia vertebră lombară.

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar // Atmosferă incredibilă la Argentina - Mexic

Citește și:

Ion Crăciunescu, contrariat de situația lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial: „Pur și simplu nu înțeleg!”

Cel mai mare fake news de la Campionatul Mondial a fost demontat chiar de antrenor: „Nu e momentul pentru așa ceva!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  27 Noiembrie 2022, 11:38

„Franjuri"?! E umflata ca o gogoașa... Neymar si-o merita..E prea egoist tine de minge aiurea.. Da, frate, drumul la minge mai repede, nu mai te da tu rotund cu driblingurile...

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  27 Noiembrie 2022, 11:37

„Franjuri"?! E umflata ca o gogoașa... Neymar si-o merita..prea mult tine de minge. Da, frate, drumul la minge mai repede, nu mai te da tu rotund cu driblingurile...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează