Messi a stârnit un „război” pe Twitter între Lineker și Piers Morgan » „Atitudinea de fani Messi a celor de la BBC devine enervantă. Calmați-vă!” + Răspunsul dur primit instant

Lionel Messi/ foto: Imago Images +10   FOTO
Lionel Messi/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 08:19 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 10:25

Piers Morgan, celebrul jurnalist englez, i-a criticat pe experții BBC, printre care și Gary Lineker, pentru laudele „excesive” la adresa lui Lionel Messi, la finalul meciului Argentina - Australia 2-1, în optimile CM 2022.

Messi a deschis scorul în minutul 35 al meciului Argentina - Australia, cu un șut plasat din marginea careului. A fost primul gol reușit de Leo în fazele superioare ale unui Campionat Mondial, chiar la meciul cu numărul 1000 în carieră.

Știm primul „șoc” din sferturi » Într-o atmosferă ca pe Monumental, Messi a tras Argentina în primele 8, însă nu fără emoții! Australia putea egala la ultima fază
Argentina - Australia 2-1
Știm primul „șoc” din sferturi » Într-o atmosferă ca pe Monumental, Messi a tras Argentina în primele 8, însă nu fără emoții! Australia putea egala la ultima fază

Deși îl felicitase pe Messi pentru gol, Morgan a ținut să îi atace pe experții BBC pe Twitter: „Atitudinea de fani Messi a analiștilor BBC devine obsesiv de enervantă. Încep să mă tem că unul dintre ei ar putea avea un «accindent» în studio. Calmați-vă, băieți. A făcut un meci bun împotriva unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei echipe bune”.

Lineker, cel care moderează o emisiune pentru postul britanic, a avut un răspuns pe măsură: „Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”. Remarca fostului atacant vine pe baza priteniei dintre Morgan și Cristiano și după interviul realizat recent cu portughezul.

Piers Morgan l-a felicitat pe Messi după golul cu Australia

Înainte de a-i critica pe experții BBC, Piers Morgan, prieten cu Ronaldo, l-a lăudat pe Messi imediat după golul marcat cu Australia.

„Un gol genial marcat de Lionel Messi în meciul cu numărul 1000 din carieră. Un jucător minunat”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

Citește și:

Infantino propune o schimbare REVOLUȚIONARĂ la Campionatul Mondial de fotbal
SCHIMBARE
Infantino propune o schimbare REVOLUȚIONARĂ la Campionatul Mondial de fotbal
Lecție de pasiune pentru fotbal! Argentina, spectacol în tribune la CM 2022!
ARGENTINA
Lecție de pasiune pentru fotbal! Argentina, spectacol în tribune la CM 2022!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
Cronos666
Cronos666  •  04 Decembrie 2022, 13:43
Postat de endervisa pe 04 Decembrie 2022, 12:08

Te miri? Il stiai personal sau cum? Oh, doar de pe internet… deci imi inchipui cat de bine il stiai! 90% dintre cei ce ne sunt prezentati ca exemple de Social Media sunt niste *** de oameni…

Ce faci mah plangi ptr penaldo? Daca nu laudam *** si *** de contract suntem niste ****? Atat va duce mintea mah?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  04 Decembrie 2022, 12:36

Excelent răspunsul lui Lineker...de azi sunt fanul lui necondiționat

alx_cta
alx_cta  •  04 Decembrie 2022, 12:19

Dar nu a fost vazut pana acuma cum s-a descurcat in fata a multor echipe bune?ce sa mai demonstreze?are 35 de ani,varsta isi spune cuvantul si pt el si pt Ronaldo !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează