INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - CANADA

FOTO Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor

Ironia presei din Croația / Foto: 24sata.hr
Ironia presei din Croația / Foto: 24sata.hr

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 08:53 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 09:36

Presa din Croația a taxat într-o manieră dură, din sfera obscenității, declarațiile selecționerului Canadei, John Herdman, cel care fusese protagonistul unei declarații războinice înaintea meciului pe care naționala „Frunzei de Arțar” îl va disputa astăzi în compania vicecampioanei mondiale.

  • Croația - Canada, duel din Grupa F de la Campionatul Mondial, se joacă astăzi, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1. 

Întrebat cum va ridica moralul echipei sale după 0-1 cu Belgia, Herdman a replicat: „O să mergem și o să distrugem (în engleză fuck) Croația, e simplu”. Reacția acestuia a provocat indignare în rândul jurnaliștilor croați, scrie The Guardian

 Publicația Croatia's 24 Sata a ieșit pe prima pagină cu o ironie vulgară la adresa selecționerului Canadei, desenat nud și cu o frunză de arțar în dreptul gurii și una în dreptul organelor genitale: „Aveți gură, dar aveți și co***?”, a fost mesajul croaților.

Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor
Foto: 24sata.hr

Cum a răspuns presa din Canada 

Presa din Canada nu a rămas datoare. Jurnaliștii de la Toronto Sun au contracarat și au răspuns cu aceeași monedă: „«Mingile» noastre sunt mai mari”

Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor
Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Cine e John Herdman, selecționerul Canadei

  • „Mâna de fier” a selecționerului John Herdman a transformat Canada într-o forță în zona CONCACAF. Herdman se bazează pe jucători tineri, mulți activi în Europa, în frunte cu Alphonso Davies (Bayern);
  • John Herdman, selecționerul primei reprezentative a nord-americanilor, e recunoscut pentru atitudinea sa mereu pozitivă și optimistă: „Când am venit aici am spus că vom merge la Cupa Mondială, dar nu cred că ne-a crezut cineva”, spunea el după ce i-a dus pe canadieni în Qatar;
  • Englezul de 47 de ani, numit în ianuarie 2018, avea în spate doar performanțe la nivelul naționalei feminine a Canadei, cu care a câștigat medaliile de bronz la JO din 2012 și 2016. Nu a jucat fotbal decât la nivel de amatori în Noua Zeelandă, în paralel cu pregătirea selecționatei feminine. În 2021, a reușit să urce cu Canada de pe 72 pe locul 40 în topul FIFA, cel mai important salt mondial.

Clasamentul în grupa F de la Campionatul Mondial

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Cel mai mare fake news de la Campionatul Mondial a fost demontat chiar de antrenor: „Nu e momentul pentru așa ceva!”

VIDEO Cum a sărbătorit Lionel Messi în vestiar victoria cu Mexic: a dansat și a cântat la bustul gol, într-o atmosferă sud-americană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
istet10
istet10  •  27 Noiembrie 2022, 23:10
Postat de Viggobella pe 27 Noiembrie 2022, 22:59

Uită-te la partidul aur ca să înțelegi. Sau poate tu nici nu-ți dai seama cât de departe sunt ei de o societate civilizată

Ce treaba au caraghiosii aia cu homosexualii? Sunt votati de oameni, bravo lor, treaba lor.

istet10
istet10  •  27 Noiembrie 2022, 23:07
Postat de Viggobella pe 27 Noiembrie 2022, 22:56

Vrei să zici că comuniștii nu erau naționaliști?

Ba dar esti prost rau taica. Ba prostule, Ana Puker era kominternista, adica comunista care propovaduia internationalismul si acuza nationalismul. Partidul Comunist Din Romania, condus de straini nu de romani milita pentru destramarea statului roman unitar si national. Asta a fost motivul pt care a fost scos in afaara legii. Pauker era evreica si buna unealta a lui Stalin. Ba, cunostintele tale se limiteaza la Ceausecu, care intradevar a fost ntionalist. Dar asta a fost partea lui buna. Baa, pune mana pe carte.

istet10
istet10  •  27 Noiembrie 2022, 23:01
Postat de Viggobella pe 27 Noiembrie 2022, 22:48

Tu crezi că scopul meu e sa-ți schimbi părerea? Nu, e prea târziu. Păcat că tinerii din România nici acum nu au o șansă ca să învețe la nivelul țărilor civilizate, deci viitorul nu sună bine.

Hai ca esti prost. Eminescu era un inapoiat si a provocat rau.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează