VIDEO S-a aflat! Motivul pentru care Samuel Eto'o a sărit la bătaie + Prima reacție a fostului jucător

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 18:57 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 19:53

Presa din Spania dezvăluie ce s-a întâmplat la Doha, după Coreea de Sud - Brazilia, când Samuel Eto'o (41 de ani) a fost filmat agresând un alt bărbat.

Legenda naționalei Camerunului și actualul președinte al Federației Cameruneze de Fotbal e protagonistul unui scandal în Doha, după ce Eto'o a fost filmat împingând un bărbat din Algeria și lovindu-l cu genunchiul în față.

Batman, lei și femei frumoase » Spectacol în tribune la Maroc - Spania
MAROC - SPANIA
Batman, lei și femei frumoase » Spectacol în tribune la Maroc - Spania

Jigniri rasiste la adresa lui Samuel Eto'o

Marca notează că înainte să reacționeze violent, fostul jucător de la Barcelona și Inter a fost victima unui atac rasist.

Bărbatul agresat, un youtuber din Algeria, ar fi avut o remarcă rasistă la adresa lui Eto'o. „Negru de căcat, întoarce-te pe plantația de banane”, a strigat Saduni SM către oficialul camerunez, ceea ce l-a făcut pe Eto'o să reacționeze violent.

Eto'o și-a prezentat scuzele

În această după amiază, fostul fotbalist a publicat un mesaj în care își prezenta scuzele și a povestit incidentul din punctul său de vedere.

„Pe 5 decembrie, după Brazilia - Coreea de Sud, am avut o altercație violentă cu o persoană, care probabil era un suporter algerian. Vreau să îmi prezint scuzele pentru că mi-am pierdut cumpătul și pentru că am reacționat într-o manieră care nu se potrivește cu personalitatea mea. 

Vreau să îmi prezint scuzele în mod public pentru acest incident nefericit. Vreau să rezist în continuare provocărilor și atacurilor primite din partea unor suporteri algerieni. De la meciul Camerun - Algeria, din 29 martie, am fost victima unor insulte și unor acuze de înșelăciune, fără nicio dovadă. 

În timpul Mondialului, fanii camerunezi au fost atacați de algerieni, pe acelați subiect. Îi cer Federației din Algeria să intervină și să stopeze aceste incidente, înainte ca ceva tragic să se întâmple”, a fost mesajul lui Eto'o.

Citește și: 

GSP a vizitat clubul ecvestru Al Shaqab din Doha: 400 de angajați, 700 de cai și condiții la care sportivii din România doar visează

Mbappe a lipsit de la antrenamentul de azi al Franței » Emoții pentru fanii campioanei mondiale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gepeto
gepeto  •  06 Decembrie 2022, 21:41

Meme sa ia lectii. Glumesc. Nu faceti asa

sictir
sictir  •  06 Decembrie 2022, 20:46

Indiferent ce jignire i-a adus ala, Eto nu trebuia sa reactioneze asa. Nu are nicio scuza!

Danpinalty
Danpinalty  •  06 Decembrie 2022, 20:08

"Vreau să îmi prezint scuzele pentru că mi-am pierdut cumpătul și pentru că am reacționat într-o manieră care nu se potrivește cu personalitatea mea. " du-te ba si plimba ursul, pardon ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează