INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

VIDEO Scandal după Țările de Jos - Argentina! Messi, jigniri în direct către adversarul care venise să-i ceară socoteală: „La ce te uiți, prostule?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 08:15 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 19:57

Terminat dramatic la loviturile de departajare, „sfertul” de la Mondial Țările de Jos – Argentina (2-2 după 120 de minute, 3-4 la penalty-uri) a continuat cu un scandal pe tunelul ce duce spre vestiare.

Jucătorii lui Louis Van Gaal au digerat cu greu înfrângerea la penalty-uri și gesturile făcute de argentinieni după meci, iar atacantul Wout Weghorst a vrut să-i ceară socoteală lui Lionel Messi.

Messi, atac la „centralul” Lahoz: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci” + Martinez: „A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi”
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA
Messi, atac la „centralul” Lahoz: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci” + Martinez: „A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi”

Scandal la vestiare după Țările de Jos – Argentina. Leo Messi: „La ce te uiți, prostule?”

Atacantul care a marcat golurile olandezilor a venit pe tunel să-l caute pe Leo și a început să-l strige, moment în care a fost oprit de câțiva jucători argentinieni. Și-a făcut apariția acolo și Kun Aguero, care venise să-și vadă foștii colegi. 

Gestul lui Weghorst l-a deranjat pe Messi. În timpul interviului pentru TyC Sports, „decarul” l-a jignit pe olandez, care venise pentru a-i aduce mai multe reproșuri, nu pentru a-i cere să facă schimb de tricouri.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, du-te pe acolo! Du-te pe acolo”, a spus Leo Messi, extrem de nervos. 

Acesta a continuat: „De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r- Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”.

Reacția amuzantă a unui jurnalist

Întrebându-l pe Messi despre scandalul cu Weghorst, un jurnalist a avut o reacție amuzantă: „Ești nebun? Are 1,97 metri! Te iei de el?”. 

Replica lui Messi a fost scurtă: „Eram încins după meci, după ce s-a întâmplat”.

Kun Aguero a explicat scandalul Weghorst – Messi

După meci, Kun Aguero a povestit ce s-a întâmplat după fluierul final.

„Era jucătorul cu numărul 19. Intram spre vestiare și a început să zică «Messi, Messi. Vino aici!». Leo s-a întors și atunci a reacționat. 

Am intervenit eu și i-am spus să tacă. El mi-a spus «Nu îmi spui tu mie să tac!», iar reacția mea a fost «OK. Dar nu vorbești cu Messi. Dă mâna și mult noroc». Asta a fost”, a declarat fostul atacant de la Manchester City și Barcelona.

Programul Mondialului:

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

Citește și: 

„De ce nu a fost eliminat? Pentru că e Messi” » Revoltă pentru faza controversată în care arbitrul l-a iertat pe Messi

Ianis Hagi, Gary Lineker și Andy Murray au reacționat la unison, după faza de la Mondial: „Cum reușește Messi rahaturile astea?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
bvcgh
bvcgh  •  20 Februarie 2023, 07:50
Postat de naxxar pe 10 Decembrie 2022, 08:41

Pfoa, unde era monumentul de respect Messi. Piticanie infectă. Un înfumurat, la fel ca tovarășul lui, CeReȘapte.

taci desteptule

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  11 Decembrie 2022, 10:41

Bine i-a zis.

Freyya
Freyya  •  10 Decembrie 2022, 23:42
Postat de mihrp pe 10 Decembrie 2022, 21:40

Cred ca simpatia ta pentru Messi te face sa nu fii obiectiv.

PS puteam sa iti raspund cu un citat : "la ce te uiti,prostule"? poate era mai clar

Vezi toate comentariile (57)
Comentează