Strigătul de nemulțumire al lui Kaka: „În Brazilia, Ronaldo e doar un grăsan care merge pe stradă!”

Ronaldo, prezent la Mondialul din Qatar / Sursă foto: Imago Images
Ronaldo, prezent la Mondialul din Qatar / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 09:59 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 10:07

Fostul mare internațional brazilian Kaka, ajuns la 40 de ani, e nemulțumit de modul în care „Fenomenul” Ronaldo (46 de ani), dublu campion mondial alături de naționala Seleção, e tratat în Brazilia.

Aflat în Qatar, unde asistă la meciurile Braziliei de la Campionatul Mondial, Kaka a vorbit despre modul în care legendele Seleção sunt percepute în țara natală. Fostul fotbalist de la Milan și Real Madrid e de părere că lumea a ajuns să se lege mai mult de greutatea lui „Il Fenomeno” decât de performanțele pe care acesta le-a adus sud-americanilor.

Kaka: „În Brazilia, Ronaldo e doar un grăsan care merge pe stradă!”

„Este ciudat să spui asta, dar mulți brazilieni nu susțin Brazilia. Dacă îl vezi pe Ronaldo plimbându-se pe aici (n.r. - în Qatar), vei spune «WOW», el e «Fenomenul», marele Ronaldo. În Brazilia, este doar un grăsan care merge pe stradă”, a declarat Kaka, potrivit Marca.

„Desigur, mulți brazilieni îl iubesc pe Ronaldo, eu îl iubesc pe Ronaldo, dar felul în care îl respectă în Brazilia și în străinătate este diferit, văd asta mereu. E mult mai respectat în afara țării decât acasă”, a mai spus fostul fotbalist brazilian, conform sursei citate. 

Brazilianul Ronaldo a încântat lumea fotbalului cu fentele și execuțiile sale, fiind considerat cel mai mare vârf al ultimilor 30 de ani. Retras în 2011, acesta a reușit 62 de goluri în 98 de jocuri la națională, cucerind titlul mondial (1994, 2002), Copa América (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997).

Kaka: „Mulți oameni vorbesc despre Neymar, dar într-un mod negativ”

Kaka, „Balonul de Aur” din 2007, spune că același lucru se aplică și în cazul lui Neymar, adăugând că brazilienii vorbesc despre starul lui PSG mai mult prin prisma implicării acestuia în politică. Neymar a fost extrem de activ înaintea alegerilor prezidențialele din Brazilia, unde l-a susținut pe învinsul Jair Bolsonaro, politician de extremă dreapta.

În acest moment, mulți oameni în Brazilia vorbesc despre Neymar, dar într-un mod negativ. Poate din cauza politicii, dar brazilienii uneori nu ne recunosc talentele”, a adăugat Kaka. 

VIDEO Portretul lui Kaka, unul dintre idolii brazilienilor 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Viitoarea adversară a naționalei României are un nou selecționer: cu cine au bătut palma ibericii

Răspuns halucinant al directorului qatarian al Mondialului după moartea unui muncitor: „Vreți să discutăm despre asta? E ciudat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  09 Decembrie 2022, 13:35
Postat de Aliluia pe 09 Decembrie 2022, 12:16

Cam asa fac si romanii in ce l priveste pe Hagi. Aliluia.

Neeee, noi suntem si mai jmekeri! Noi nu il scoatem din "*** ***" pe dansul! Ronaldo, cred eu, mai are mult pana ajunge la acest nivel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aliluia
Aliluia  •  09 Decembrie 2022, 12:16

Cam asa fac si romanii in ce l priveste pe Hagi. Aliluia.

vallym84
vallym84  •  09 Decembrie 2022, 11:53

Au si ei prostii lor, sa faci misto de CR7 sau de Ronaldo Nazario trebuie sa ai multa minte...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează