INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

FOTO + VIDEO „Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

Lautaro Martinez și Noopert // FOTO: Imago +20   FOTO
Lautaro Martinez și Noopert // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 12:55 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 15:10

Lautaro Martinez a fost unul dintre eroii Argentinei în sfertul contra Țărilor de Jos (2-2, 4-3 la penalty-uri), transformând lovitura decisivă, în ciuda eforturilor de a-l intimida făcute de adversari.

Argentina s-a calificat dramatic în semifinalele Campionatului Mondial, după ce a fost egalată de la 2-0, cu al doilea gol al batavilor marcat în minutul 90+11. Trupa lui Lionel Scaloni a avut nervii mai tari la loviturile de departajare, deși rivalii olandezi au încercat să-i intimideze pe argentinieni și să-i facă să rateze.

Messi a bătut Vocea României! Audiența TVR „a explodat”: câți oameni s-au uitat la meciul Argentinei cu Olanda
AUDIENȚE TV
Messi a bătut Vocea României! Audiența TVR „a explodat”: câți oameni s-au uitat la meciul Argentinei cu Olanda

Lautaro Martinez, nervi de oțel în meciul dintre Țările de Jos – Argentina

Intrat în repriza a doua, Lautaro Martinez a transformat penalty-ul decisiv și a dus Argentina în semifinale. 

Atacantul de 26 de ani al lui Inter Milano a fost desemnat de selecționerul Lionel Scaloni să execute lovitura decisivă, în ciuda unor evoluții foarte slabe la acest turneu final. A avut momente în meciurile precedente în care a ratat chiar și cu poarta goală!

Într-un video publicat de un fan pe Twitter se poate observa un detaliu care nu s-a văzut în timpul transmisiunii TV.  În timp ce Lautaro Martinez se îndrepta spre punctul cu var, 4 jucători olandezi l-au înconjurat și au încercat să-l intimideze. La fel a făcut și portarul Noopert.

Olandezii nu au avut succes. Lautaro Martinez și-a stăpânit emoțiile și a transformat excelent penalty-ul decisiv.

„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

„Acum înțelegeți?”

La finalul loviturilor de departajare, jucătorii Argentinei, în special Nicolas Otamendi, au fost surprinși bucurându-se în fața adversarilor, dărâmați de eliminare. După criticile primite, Nicolas Otamendi s-a apărat și a explicat de ce a reacționat așa.

„Era unul, care la fiecare lovitură de departajare spunea ceva către jucătorul nostru care se pregătea să execute. Acum înțelegeți?”, a precizat fundașul de la Benfica.

Lautaro Martinez, evoluții modeste la CM 2022

Lautaro Martinez a început turneul din Qatar ca titular și a avut un gol anulat în primul meci, cu Arabia Saudită (1-2). După o evoluție modestă în meciul cu Mexic, Lautaro a devenit rezerva lui Julian Alvarez. A intrat pe parcurs în meciurile cu Polonia și Australia, fără să marcheze vreun gol.

Mai mult, contra Australiei a ratat 3 ocazii importante, singur cu portarul, în poziții excelente. 

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

Scandal după Țările de Jos - Argentina! Messi, jigniri în direct către adversarul care venise să-i ceară socoteală: „La ce uiți, prostule?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
Georgepa123.
Georgepa123.  •  11 Decembrie 2022, 17:06

Arbitru a gresit ca nu a dat cartonas galben lui Messi la hentul de la mijlocul terenului, dar asta nu inseamna ca al doilea galben m-ai era dat. Apoi la galbenul din minutul 90+ a fost dat degeaba. Acolo a fost fault clar al olandezului care sare pe argentinian si apoi vine faultul lui Otamendi. Scaloni i-a bagat in meci pe olandezi. Schimba fundasul central si deregleaza mecanismul, altfel olandezi nu au avut un sut pe poarta pina in minutul 80.

andrei.v.c
andrei.v.c  •  11 Decembrie 2022, 12:55
Postat de brujo pe 10 Decembrie 2022, 20:35

Pisi, frustrarile tale tine-le acasa, ca sunt doar ale tale. Probabil nu ai iesit din curtea casei parintesti si zici si tu ce ai auzit pe la latrine ...

***, facă nu înțelegi ce scriu și la ce ma refer nu îmi răspunde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rapid1923
Rapid1923  •  11 Decembrie 2022, 10:57

PANDURU SI CU MM II FAC PRAF PE TOTI,DESI EI N AU JUCAT IN VIATA LOR UN MECI DE TOTUL SAU NIMIC. ANONIMIIIIII SCOT COARNE.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează