Tragedie după Țările de Jos - Argentina! Unui jurnalist i s-a făcut rău și a murit » Fratele său acuză: „A fost ucis! A primit amenințări pentru că avea un tricou în culorile LGBTQ”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 08:27 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 10:15

Veste tragică după meciul Țările de Jos – Argentina (2-2 după 120 de minute, 3-4 la penalty-uri). Prezent la partidă, jurnalistul american Grant Wahl a murit.

În vârstă de 49 de ani, jurnalistului i s-a făcut rău în timpul partidei din sferturile competiției și a decedat. Fratele său, care a făcut anunțul, crede că acesta a fost ucis.

Eric, fratele lui Grant, a postat un video pe Instagram în care spunea că fratele său i-a mărturisit că a primit amenințări cu moartea după ce a purtat un tricou în culorile steagului comunității LGBTQ, interzis în Qatar.

Messi, atac la „centralul” Lahoz: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci” + Martinez: „A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi”
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA
Messi, atac la „centralul” Lahoz: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci” + Martinez: „A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi”

Prezent la Țările de Jos – Argentina, jurnalistul Grant Wahl a murit

„Eu sunt Eric Walh, sunt fratele lui Grant. Sunt gay. Eu sunt motivul pentru care purta acel tricoul la Camponatul Mondial. Fratele meu era sănătos. Mi-a spus că primit amenințări cu moartea. Nu pot să cred că a murit. Cred că a fost ucis! Vă rog să mă ajutați.

A leșinat în timpul meciului, pe stadion. A primit primul ajutor, a fost dus cu o mașină la spital, iar acolo a murit, potrivit soției sale”, a fost declarația fratelui lui Grant, potrivit New York Post.

Tragedie după Țările de Jos - Argentina! Unui jurnalist i s-a făcut rău și a murit » Fratele său acuză: „A fost ucis! A primit amenințări pentru că avea un tricou în culorile LGBTQ”
Grant Wahl, la Campionatul Mondial din Qatar

Grant povestise cum pe 21 noiembrie, înainte de SUA – Țara Galilor a fost reținut de forțele de ordine timp de 25 de minute din cauza unui tricou în culorile steagului LGBTQ. Ulterior, a fost eliberat, iar FIFA i-a prezentat scuzele.

Sunt șocat de vestea despre Grant Wahl. Devastator. Sunt alături de familia, prietenii și soția lui. Era un jurnalist și un om fantastic. Sunt trist și șocat. Odihnește-te în pace, Grant.

– Fabrizio Romano

Grant Wahl s-a îmbolnăvit în Qatar

Cu o zi înainte, Grant a povestit că nu se simțea bine și că a fost diagnosticat cu bronșită, o afecțiune a plămânilor.

„Corpul meu cred că mi-a zis «Omule, nu dormi destul!». S-a revoltat. Am fost diagnosticat cu bronșită. Am fost de două ori la medicii din centrul media Acum mă simt mai bine. 

Corpul meu a cedat. Au fost 3 săptămâni pline de stres, în care am muncit mult și am dormit puțin. Am avut o răceală, care s-a transformat în ceva mai rău.  Simțeam presiune în piept. Nu e COVID-19 pentru că mă testez des. Medicii mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat antibiotice și sirop pentru tuse. Acum mă simt mai bine” spunea Grant joi, cu o zi înaintea decesului.

Programul Mondialului: ce meciuri au mai rămas de jucat

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

Citește și: 

„De ce nu a fost eliminat? Pentru că e Messi” » Revoltă pentru faza controversată în care arbitrul l-a iertat pe Messi

Ianis Hagi, Gary Lineker și Andy Murray au reacționat la unison, după faza de la Mondial: „Cum reușește Messi rahaturile astea?”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
Catalynn..
Catalynn..  •  11 Decembrie 2022, 07:24
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 10 Decembrie 2022, 10:18

Alt tanar care a murit la locul de munca ....nu cred in teoria ''era vaccinat''

Nici io nu cred vecine, simple coincidente! :-)))

belane
belane  •  11 Decembrie 2022, 01:31
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Decembrie 2022, 11:31

...si eu cred ca a fost ucis ...de mai multa lume a fost ucis ...i au dat lovitura de gratie pe patul de moarte ...

Asta cu datul nu ne surprinde ca el era obisnuit si sa primeasca. D-zeu sa-l ierte !

Mu5ai
Mu5ai  •  10 Decembrie 2022, 20:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează