INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  MARADONA DIXIT

"Argentina e un Rolls Royce condus de Messi"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Diego debordează de optimism înaintea turneului final, fiind extrem de încrezător în echipa sa. Selecţionerul "pumelor" nu ratează nici o ocazie să-l laude pe Messi, declarînd că "antrenamentele lui sînt impresionante şi niciodată n-a avut probleme" pentru a dezminţi îngrijorarea preparatorului fizic al "naţionalei" că "Balonul de Aur" ar fi ajuns obosit la Mondial.

 

Maradona a mai aruncat pe piaţă o comparaţie relativă la trupa sa: " Argentina este ca un Rolls Royce care îl are şofer pe Messi. Lio va fi cel mai mare din toate timpurile, iar acum are şi un înţelept în preajma sa". Aluzie pe care Diego a făcut, fără modestie, chiar la el însuşi! "Lio e fericit şi în aceste zile am avut ocazia să fim mai aproape la antrenamente şi ne-am cunoscut mai bine", a declarat "El Pibe d'Oro" pentru TyC Sports TV din Buenos Aires.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
roman_paranoic
roman_paranoic  •  11 Iunie 2010, 03:28

Asta incepe sa sune ca Jiji. Probabil va avea la fel de mult succes.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează