INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ARGENTINA - BRAZILIA 1-3

Brazilia se califică la CM 2010, umilindu-i pe argentinieni la Rosario

Luis Fabiano, Fabiano, Brazilia
Luis Fabiano, Fabiano, Brazilia

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2009 00:00

Spectacol total în derby-ul Americii de Sud dintre Argentina şi Brazilia! Trupa lui Maradona a fost umilită pe teren propriu la Rosario de eterna rivală cu scorul de 3-1! În urma acestui rezultat, Brazilia devine a şaptea echipă calificată la CM 2010.

Maradona îşi dorea enorm o victorie în faţa rivalilor brazilieni. Acesta declarase înainte de partidă că se aşteaptă ca Lionel Messi să decidă victoria. Din păcate, evoluţia micuţului argentinian a fost sub aşteptări.

MESSI - ŞTERS
Brazilia a deschis scorul în minutul 24 prin Luisao, detonînd bomba 6 minute mai tîrziu prin Luis Fabiano. Vîrful Sevillei a profitat de respingerea slabă a lui Andujar şi a reluat din 3 metri în plasă pentru 2-0.

Maxi Rodriguez a fost aproape de gol în minutele imediat următoare, după o pasă genială a lui Juan Sebastian Veron, dar Julio Cesar s-a opus magistral. Veteranul Veron a fost cel care a tras echipa după el, încercînd să-şi însuşească rolul de lider pe care ar fi trebuit să-l aibă Messi.

Datolo, omul dorit în trecut de Steaua, a readus speranţa în tabăra lui Maradona în minutul 66 cu un şut puternic de la 30 de metri. O simplă amăgire! Două minute mai tîrziu, Messi pierde o minge la mijlocul terenului, Kaka îl lansează pe Luis Fabiano, iar acesta nu-l iartă pe Andujar.

ARGENTINA TREMURĂ
Maradona i-a aruncat în luptă pe Aguero şi Milito, dar degeaba. Ultimul a ratat cu seninătate două ocazii mari de gol, ambele parate de coechipierul său de la Inter, Julio Cesar.

Argentina pierde şi tremură pe finalul preliminariilor, riscînd să rateze calificarea la CM 2010. Brazilia şi-a asigurat deja biletele pentru Africa de Sud, victoria de astăzi fiind suficientă pentru obţinerea calificării.

Brazilia este a şaptea echipă calificată la turneul final din 2010 după Africa de Sud, Australia, Japonia, Coreea de Sud, Olanda şi Coreea de Nord.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
 •  10 Septembrie 2009, 09:57

Mda, Argentina=FAILURE. Poate peste 50 de ani. Prea multe fite si talente. Numai gura de ei. Acum cine mai castiga CM 2010? Serbia? ^^ Ca e clar ca nu castiga Brazilia, nu? (da, e ironie).

 •  08 Septembrie 2009, 10:10

Iar castiga Argentina titlul mondial? Ziceti asa la fiecare patru ani si nu se intampla nimic. Mereu favorita, mereu dezamagire pe teren. Cu sperante nu se castiga. Vai Brasil

 •  06 Septembrie 2009, 12:50

JAPONIA !!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează