INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ITALIA PLEACĂ ACASĂ

Buffon: "Asta e faţa actuală a fotbalului italian" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Goalkeeper-ul squadrei azzurra spune că eliminarea Italiei este justă şi că absenţa lui Pirlo a fost decisivă în economia calificării.

"Dacă nu putem bate formaţii ca Noua Zeelandă şi Slovacia, merităm să fim eliminaţi. Cu Paraguay am avut un ritm bun, dar în celelalte două întâlniri nu am putut să ne ridicăm jocul în faţa unor echipe de un nivel inferior.

Nu am avut lacune din punct de vedere fizic, dar absenţa unui jucător precum Pirlo ne-a limitat posibilităţile. Din păcate, asta este faţa actuală a fotbalului italian. Să nu uităm că în 2006 am avut în lot jucători precum Totti şi Del Piero", a spus Gianluigi Buffon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vlad4fifa
vlad4fifa  •  24 Iunie 2010, 21:20

da ma asa de slabi sunteti de ati luat ucl anu asta cu 1 sg italian in teren si ala 2 minute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează