INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Capello blocat la Londra » L-a cucerit golful!

Fabio Capello, Capello, Anglia
Fabio Capello, Capello, Anglia

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Aflat sub contract pînă în 2012, selecţionerul Angliei a refuzat mai multe oferte pentru că şi-a descoperit o mare pasiune

Fabio Capello nu are nici un gînd să se despartă de "naţionala" Angliei. Cel puţin nu înainte de 2012, cînd îi expiră acordul cu federaţia de la Londra. Nici banii ruşilor, care l-au contactat recent ca să preia "Sbornaia" după plecarea lui Hiddink, nici alte superoferte nu-l pot convinge să plece. "Daily Mirror" a descoperit ieri motivul: italianul este mort după golf!

"De cînd a pus piciorul în Regat, Capello a fost vrăjit de acest sport. Prietenii susţin că obsesia lui a devenit atît de mare încît n-ar lăsa Anglia în ruptul capului. A ajuns să discute despre noua lui pasiune de cîteva ori pe săptămînă. Are în cap mai mult golf decît fotbal şi a cerut să i se amenajeze un teren la federaţie. A mai încercat şi în Italia, însă aici petrece ore întregi jucînd şi antrenîndu-se. E chiar bun şi asta îl face fericit", scrie tabloidul britanic.

8,8 milioane de euro este salariul anual încasat de Fabio Capello, cel mai bine plătit selecţioner de la Mondiale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează