INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA, ORA 17:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Capello e gata de penalty-uri cu Germania. A stabilit deja executanţii!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

În cazul în care partida Germania - Anglia din optimile de finală ale Campionatului Mondial va ajunge să fie decisă la penalty-uri, Fabio Capello nu va irosi prea mult timp pentru a întocmi lista celor 5 executanţi iniţiali.

Italianul i-a nominalizat deja pe cei care vor avea responsabilitatea transformării loviturilor de departajare, bazîndu-se pe experienţa lor la echipele de club şi pe ratele de transformare pe care le-au avut în ultimii doi ani. Astfel, Lampard, Gerrard, Rooney, Milner şi Barry vor fi cei care trebuie să-l învingă pe Neuer şi să trimită Anglia în sferturile de finală.

Antrenorul de portari al Germaniei, Andreas Kopke, speră ca meciul să se decidă în cel mult 120 de minute, dar spune că toţi goalkeeperii Mannschaft-ului sînt pregătiţi psihic pentru penalty-uri:

"Vrem ca jocul să se încheie în timpul regulamentar, cred că aşa ar fi cel mai bine pentru toată lumea. Nu avem de unde să ştim ce va fi, băieţii sînt gata să facă faţă oricărei situaţii, deci şi pentru penalty-uri".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează