INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  INCIDENT

Columbienii jefuiţi în timpul testului din Africa de Sud

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Deşi organizatorii Mondialului susţin că nu vor fi probleme de securitate, faptele îi contrazic.

 

Cel mai nou exemplu îl oferă meciul amical disputat de "naţionala" ţării gazdă contra Columbiei, disputat pe un stadion al turneului final, "Soccer City" din Johannesburg. În timpul jocului, camerele oaspeţilor au fost călcate de hoţi. Aceştia au furat tot ceea ce au  crezut că este de valoare. Ei nu s-au ales cu mare lucru, dar paguba tot s-a ridicat la aproximativ 2.000 de dolari. Doi angajaţi ai hotelului au fost reţinuţi de poliţie.

Mai mult, sud-americanii au pierdut şi partida, cîştigată de sud-africani cu 2-1 (Modise 18 penalty, Mphela 58 - G.A. Moreno 21).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează