INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  COREEA DE NORD - COASTA DE FILDEŞ 0-3

Drogba a părut un elefant fără colţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Didier Drogba şi-a impulsionat echipa în prejma careului advers, dar i-a lipsit lucrul cel mai de valoare al unui atacant: un gol!

Al doilea joc la rînd ca titular la Mondial nu i-a adus lui Drogba şi al doilea gol consecutiv. N-a fost însă departe de a-l reuşi! A lovit transversala după o preluare ca la carte înaintea golului de 2-0, ba chiar a trimis balonul în plasă, dar asistentul a semnalizat ofsaid.

În rest, a fost mereu aproape de minge în careul advers, dar de cele mai multe ori Jabulani nu l-a ascultat. În 90 de minute a expediat doar două şuturi pe poarta adversă, prea puţin pentru golgeterul Premier League în faţa unei echipe care încasase şapte goluri de la Portugalia.

9.556 de metri a alergat Drogba contra nord-coreenilor. Cel mai mobil din tabăra ivorienilor a fost Yaya Toure: 11.337 metri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ciaquito
ciaquito  •  26 Iunie 2010, 13:13

"Didier Drogba şi-a impulsionat echipa în prejma careului advers" In preajma...dese greseli de ortografie in stirile postate. Vreti sa va ajut cu corectatul? Singur ce sa si faca...a facut destule, a jucat foarte bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close