INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

FIFA se teme de blaturi şi ia măsuri pentru a proteja Mondialul

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Ultima etapă din grupă îi îngrijorează pe oficialii FIFA. Meciurile respective au cel mai mare grad de risc în privinţa blaturilor, aşa că şefii forului colaborează cu Interpol pentru a evita eventualele aranjamente.

"Ne vom concentra atenţia pe ultimele partide din faza grupelor. Pînă acum tot ce am văzut a fost curat, însă asta nu înseamnă că vedem tot.

Pînă acum, nici un jucător, arbitru sau oficial al vreunei echipe nu a raportat vreo încercare de aranjare a unei partide.

În cazul în care vom descoperi vreo tentativă de trucare a meciurilor, ţările respective vor fi aspru sancţionate", a declarat Marco Viliger directorul FIFA pe probleme de legislaţie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
danleontin
danleontin  •  19 Iunie 2010, 19:48

Oricum si pentru Mexic si pentru Uruguay calificarea din grupe este o performanta Nu vor risca nici unii

ivzar
ivzar  •  19 Iunie 2010, 17:06

Postati prostii! Echipa de pe locul 2 din aceasta grupa va juca cu argentina in optimi (castigatoarea grupei B, deci mexic vrea sa castige, doar ca probabil nu o sa riste calificarea totusi. Deci nu e blat.

claudio_k2
claudio_k2  •  19 Iunie 2010, 15:36

Nimeni nu a zis nimic de mana lui Henry! Pariati X la Uruguay _ Mexic. Oricum un asa meci nu se poate demonstra ca e trucat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează