INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BALONUL DE AUR

Gabi Balint: "Forlan a meritat Balonul de Aur, el a fost Uruguay la acest Mondial!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Gabi Balint, antrenorul naţionalei Moldovei, crede că Diego Forlan a meritat să cîştige Balonul de Aur al Mondialului.

"Fotbalul spaniol a progresat foarte mult. Au reuşit în final să aibă şi rezultate la echipa naţională şi cu doi antrenori de vîrstă înaintată, Aragones şi Del Bosque.

Nu mă surprinde numirea lui Diego Forlan ca Balon de Aur al Mondialului. Forlan a fost Uruguay la acest turneu. Oboseala a fost mare în rîndul Spaniei. Poate că dacă Villa marca, el ar fi cîştigat. Spania merita să cîştige titlul Mondial", a spus Gabi Balint la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  12 Iulie 2010, 17:02

mda merita a dat goluri extraordinare si in momente cheie ale jocului dar nu poti sa spui ca de unu singur a tras toata echipa totusi in echipa aia mai e un suarez un cabani mai sunt jucatori dar oricum merita trifeul

drskit
drskit  •  12 Iulie 2010, 15:45

merita 100%, pentru toate golurile de la acest mondial, dar si pentru faptul ca pur si simplu a tras 2 echipe dupa el anul asta, reusind performante uluitoare cu ambele: atletico si uruguay

felipes22
felipes22  •  12 Iulie 2010, 15:00

total de acord cu toti, si mai ales cu cel ce a spus ca golurile sale au fost de generic...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează