INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Hagi: "Maradona încă nu a demonstrat că e antrenor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile spune că Argentina ar putea avea de pierdut la Mondial din cauza lipsei de experienţă a lui Maradona.

" Maradona încă nu a demonstrat că e antrenor. Este încă în faza experienţelor. Are însă potenţial, nu duce lipsă de nimic. Are personalitate, ştie cum să-şi mobilizeze jucătorii, cum să-i facă să câştige şi, foarte important, dispune de consilieri foarte buni.

Am văzut ideea lui de a juca cu patru fundaşi. Argentina a fost foarte periculoasă mereu când a avut apărare beton şi atac în viteză. Dacă va avea un start reuşit, atunci pot ajunge măcar în semifinale", a declarat Gică Hagi în Adevărul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
 •  07 Iunie 2010, 03:19

Respect ca si jucator,dar ca antrenor esti ZERO,nu ai demonstrat nimic si nici nu o sa demonstrezi pentru ca nu ai cap pentru asa ceva. Fii mai modest si lasa-ne sa-ti pastram o frumoasa amintire doar ca jucator.

buratino
buratino  •  07 Iunie 2010, 03:15

Tocmai tu vorbesti!

 •  07 Iunie 2010, 02:13

hagi?????? rade ciob de oala sparta! pana unde a ajuns hagi cu nationala?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează