INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - GERMANIA ÎN SFERTURILE DE FINALĂ ALE CM

Löw: "Argentina e favorita turneului, dar cred că e vulnerabilă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Germaniei, Joachim Löw, a declarat că adversara echipei sale în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, reprezentativa Argentinei, este favorita competiţiei, însă are şi slăbiciuni, informează AFP.

" Argentina este favorita turneului, are multă experienţă, mulţi jucători foarte buni, în special în atac, unde nu trebuie să fim atenţi doar la Messi. Dar am găsit şi slăbiciuni la această formaţie, este o echipă vulnerabilă", a spus Low.

La patru ani după sfertul de finală de la Cupa Mondială din Germania, unde formaţia gazdă a învins Argentina, la lovituri de departajare (scor 1-1, 4-2), Löw, atunci "secundul" selecţionerului Jürgen Klinsmann, rememorează "tensiunea incredibilă" de la acel duel şi aşteaptă un meci la fel de încrâncenat:

"Cred că va fi un joc de angajament, cu valenţe ofensive, va fi o partidă incredibil de echilibrată. Nu ne permitem multe erori contra Argentinei, pentru că ne-ar pedepsi cu mult sânge rece".

Foarte probabil, Löw nu se va putea baza, la meciul cu Argentina, pe atacantul Cacau, accidentat. "Vom face, vineri, un test, pentru a vedea dacă poate juca, însă nu par a fi şanse", a declarat selecţionerul.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează