INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - SPANIA 0-1

Low: "Germania îşi continuă dezvoltarea, indiferent de antrenor" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2010 00:00

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a refuzat să vorbească despre viitorul său, după meciul cu Spania, scor 0-1, din semifinalele Cupei Mondiale, însă a precizat că "echipa îşi va continua dezvoltarea indiferent de antrenor", informează AFP.

"În ceea ce priveşte problema antrenorului, vom discuta după turneu", a spus Low.

Joachim Low, în funcţie din 2006, a reafirmat astfel ceea ce a spus de mai multe ori în acest an, după ce negocierile pentru prelungirea contractului său au eşuat, în luna ianuarie: viitorul său va fi decis după Cupa Mondială. Însă pentru prima dată el a sugerat că la naţionala Germaniei ar putea veni alt antrenor.

"Această echipă îşi va continua dezvoltarea indiferent de antrenor. Ea nu şi-a încheiat progresul", a spus tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

Federaţia Germană de Fotbal doreşte să îi prelungească înţelegerea lui Low cu doi ani, dar selecţionerul pare nehotărât.

Joachim Low este cel mai bun selecţioner din istoria fotbalului german, el înregistrând 38 de victorii în 55 de meciuri. Cu Low la conducerea tehnică, echipa Germaniei a ajuns în finala Campionatului European din 2008 şi în semifinalele CM din Africa de Sud.

Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
student1
student1  •  08 Iulie 2010, 19:15

cel mai mare din istoria Germaniei?:))) mai baieti, mai puneti mana pe carte... Sepp Herberger va spune ceva?? A antrenat Germania Federala vreo 30 de ani, castigator al Cupei Mondiale in '54 cu o echipa carpita.... sau Jupp Derwall, care a antrenat-o vreo 15-20 de ani, castigator in '74... vai de capu' vostru de amatori...

cracker
cracker  •  08 Iulie 2010, 14:32

Domnilor gazetari rezultatele conteaza iar cei mai buni selectioneri din istoria fotbalului german sunt cei care au castigat campionatele mondiale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează