INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  TEHNICIANUL LUI ŞAHTIOR VEDE O LUPTĂ ÎNTRE RIVALELE SUD-AMERICANE PENTRU CM

Mircea Lucescu: "Brazilia sau Argentina cîştigă CM" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Tehnicianul român al echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că, în opinia sa, turneul din acest an al Cupei Mondiale din Africa de Sud va fi câştigat de Brazilia sau Argentina, informează site-ul oficial al clubului din Ucraina.

"Cred că adevăratul fotbal va începe din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cu siguranţă, am aşteptat mai mult de la selecţionatele africane care joacă pe continentul lor. Cred că, la fel ca în toate turneele finale precedente ce s-au desfăşurat în afara Europei, Brazilia sau Argentina va câştiga trofeul.

Dacă turneul Cupei Mondiale este organizat în Europa, de obicei o naţională europeană câştigă. Nu trebuie să uităm că aproape toţi fotbaliştii argentinieni sau brazilieni, care evoluează la echipele naţionale, joacă la cluburi europene", a precizat tehnicianul român, citat de Mediafax.

Naţionala Argentina s-a calificat în optimile Cupei Mondiale după ce a terminat grupa B pe primul loc cu maximum de puncte (9), în urma victoriei, de marţi, cu Grecia (2-0).

Reprezentativa Braziliei a obţinut accesul în optimile CM, cu o etapă înainte de terminarea meciurilor grupei G, după ce a învins, duminică, scor 3-1, selecţionata Coastei de Fildeş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
paratraznea
paratraznea  •  23 Iunie 2010, 15:39

O simpla remarca la comentariul de mai jos: campioana mondiala nu mai este calificata direct la urmatorul CM.Eu n-as crede ca Argentina va ajunge in finala,cel putin daca ne luam dupa statistici: echipele care pornesc in tromba la CM se cam sting prin sferturi...Da' cine stie?!

marian_u
marian_u  •  23 Iunie 2010, 15:08

tema pt jurnalisti, daca ia Argentina CM2010, ce echipe din america de sud vor participa in calificari pt 2014 si cate echipe se vor califica? Argentina va fi'presupun' campioana, deci calificata direct ca si Brazilia tara gazda.. Deci va fi o grupa de calificari fara Argentina si Brazilia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează