INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA SUFERĂ

Rio Ferdinand: "Sîntem prea lenţi şi prea proşti"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Criticile la adresa jocului slab al Angliei din ultimele amicale vin nu numai din presă, dar şi din interiorul trupei lui Fabio Capello. Rio Ferdinand s-a referit mai ales la slăbiciunile arătate în testul cu Japonia de duminică, cîştigat cu 2-1 prin două autogoluri ale niponilor.

 

"Am fost cam lenţi în prima repriză şi n-am prea gîndit în ceea ce am jucat pînă la pauză. Apoi am analizat puţin situaţia şi am fost destul de periculoşi în partea secundă. Schimbările făcute au avut un impact important şi la turneul final avem nevoie de jucători care să vină de pe bancă şi să facă diferenţa", a declarat pentru The Sun stoperul englez de la Manchester United.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
random_dude
random_dude  •  01 Iunie 2010, 13:50

"am fost cam lenti si nu am prea gandit in ce am jucat pana la pauza" de aici pana la suntem prea lenti si prea prosti mai este dragilor :))

 •  01 Iunie 2010, 13:21

Au echipa, n-au caracter. Uitati-va la centrul apararii Ferdinand-Terry. Unul isi inseala nevasta, altul fotbalul fiind suspendat dupa ce nu s-a prezentat la testul antidoping.

night_wolf
night_wolf  •  01 Iunie 2010, 13:06

Cand o sa zica si unu de la noi asa?? niciodata cred, ei dau vina pe presa, pe arbitraje numai pe jocul lor nu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează