INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA

Şase din zece argentinieni îl vor pe Maradona în continuare selecţioner

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Şase din zece argentinieni consideră că Diego Maradona ar trebui să rămână la conducerea tehnică a naţionalei de fotbal, deşi echipa a fost eliminată în sferturi la Cupa Mondială, după ce a fost învinsă, cu 4-0, de Germania, potrivit unui sondaj de opinie publicat de presa locală şi citat de Marca.

Potrivit sondajului publicat de cotidianul Pagina 12, 63,5 la sută dintre persoanele chestionate preferă ca Maradona să continue, în timp ce 32 la sută cer plecarea acestuia.

Deşi Argentina a ratat calificarea în semifinale, 69,1 la sută dintre persoanele chestionate au aprobat munca depusă de Maradona în calitate de selecţioner, iar 28,6 la sută nu au fost de acord cu modul în care a acesta a gestionat echipa naţională.

În ceea ce priveşte înfrângerea din meciul cu Germania, 52 la sută au apreciat că a fost responsabilitatea lui Maradona, iar 27,3 la sută au considerat că jucătorii sunt vinovaţi.

De asemenea, Carlos Tevez a fost considerat de 40 la sută dintre persoanele chestionate drept jucătorul favorit din echipa naţională, în timp ce Lionel Messi nu a primit decât 15,4 la sută din voturi. Următorii pe lista jucătorilor favoriţi sunt Javier Mascherano (13,6 la sută) şi atacantul Gonzalo Higuaín (11,2 la sută).

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează