INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  INEDIT

Spania a cîştigat în Franta după 42 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Reprezentativa Spaniei a confirmat că rămîne mare favorită la Mondialul sud-african printr-o victorie convingătoare, 2-0 cu Franţa, chiar la Paris, pe "Stade de France".

 

Campioana Europei a lămurit repede lucrurile excelînd prin jocul organizat şi o defensivă impenetrabilă. Scorul l-a deschis David Villa (golul 36 în "naţională) la o pasă în profunzime trimisă de Iniesta, iar verdictul l-a dat Sergio Ramos (45), cu un şut deviat uşor de David Silva. A fost primul triumf al ibericilor obţinut în Franţa după o pauză de aproape 42 de ani. Precedenta victorie se consemnase pe 17 octombrie 1968, 3-1 la Lyon, golurile oaspeţilor fiind semnate de Pirri, Ufarte şi Luis Aragones. 

 

Anteriorul meci direct dintre cele două echipe se jucase pe 28 ianuarie 1998, la inaugurarea "Stade de France", cînd francezii s-au impus prin reuşita lui Zidane.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
 •  04 Martie 2010, 10:11

super espana! traiesc in franta, tin cu les bleus, mais... spania e cea mai tare. au facut ce au vrut pe teren, asta si din cauza nenorocitului de domenech. la golul 2 erau 8 spanioli pe distanta de mai putin de 25 de metri in fata careului francez. in felul asta spania ar nimici si combinata brazilia-argentina!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close