INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  JAPONIA - CAMERUN 1-0

Un fotograf nipon a fost jefuit după Japonia-Camerun

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Un fotograf japonez, în vârstă de 32 de ani, a fost atacat în plină stradă la revenirea de la meciul cu naţionala Camerunului, el rămânând fără aparatul foto, paşaport şi bani, informează AFP.

Mai multe cazuri de jaf şi tâhării au fost semnalate încă dinainte de începerea CM. Astfel, trei ziarişti sportivi, doi portughezi şi un spaniol, au fost jefuiţi şi ameninţaţi cu arma de persoane necunoscute, în camerele de hotel din localitatea Magaliesburg, aflată la circa 120 de kilometri de Johannesburg.

Jurnaliştilor le-au fost furate mai multe bunuri, precum şi sume de bani. De asemenea, patru jurnalişti chinezi de la o publicaţie din Anhui au fost victime ale unui jaf armat la Johannesburg, hoţii furându-le banii şi un aparat de fotografiat.

Pe de altă parte, poliţia thailandeză a arestat 259 de persoane, după un filaj împotriva unui reţele de pariuri clandestine privind Cupa Mondială. În timpul Euro-2008, peste o mie de persoane au fost arestate.

În timpul meciului Olanda - Danemarca de luni, de la ora locală 13.30, circa 1,2 milioane de olandezi şi-au luat liber, adică 15 la sută din populaţia activă.

Mediafax

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează