INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CONFLICT

Antrenorul lui Messi atacă vedeta lui Bayern: "Bea și nu se poate controla! Trebuie să meargă la doctor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 09:21

Jorge Sampaoli, fost selecționer al naționalei statului Chile și actual selecționer al Argentinei, îl atacă pe Arturo Vidal, căpitanul La Roja, pentru derapajele bahice.

Jorge Sampaoli a prevestit de la finele lui 2015 falimentul chilian din preliminariile CM 2018. Înainte să plece la Sevilla, fostul selecționer decreta că "în cel mai bun caz, ajungem la baraj!". Numit "trădător și evazionist" de presa de la Santiago, pentru că ar fi primit 500.000 din 3 milioane de dolari, bonusul pentru Copa America 2015, într-un paradis fiscal, argentinianul i-a făcut praf pe campionii AmSud, confirmând ce-a spus soția lui Bravo.

"Alexis face excepție"

"Vidal are nevoie să meargă la un medic specialist. Îi place să bea și nu se poate controla. Odată, zburând spre Lima, mi-a cerut voie să ia o bere, dar în paharul lui era whisky, deși eu i-am interzis să bea ceva", l-a atacat antrenorul pe căpitanul La Roja, în Las Ultimas Noticias.

Nu e unicul vinovat pentru ratarea calificării. "De fiecara dată când îl văd la lot, Vargas e tot mai rău. Pinilla îmi amintește de sărbători. Lui Medel îi place mult distracția, chiar dacă nu mai bea. Doar Alexis stă deoparte, ascultă muzică la căști", spune Sampaoli.

Ironizați cu scufundarea Titanicului

Ratarea biletelor de Rusia i-a transformat pe chilieni în ținta ironiilor pe net. Un grup de fani le-a dedicat un video de 40 de secunde, parodie la Titanic, cu Vidal în rolul lui Jack Dawson, plutind înghețat în apele Atlanticului. "Sunt toți morți!", se aude o voce, în timp ce defilează chipurile pietrificate ale lui Medel, Jara, Vargas și Bravo, pe melodia celebră a lui Celine Dion din coloana sonoră a filmului premiat cu 11 Oscaruri. Filmulețul a strțns deja peste 3 milioane de vizualizări.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează