INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

Argentina se poate califica în optimi prin tragere la sorți » Scenariul NEBUN prin care Messi poate continua lupta pentru trofeu

Leo Messi FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 21:26

Argentina poate rata calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial din cauza numărului mai mare de cartonașe galbene pe care l-ar avea față de Islanda sau se poate califica în urma unei trageri la sorți.

Grupa D a Mondialului va fi una decisă pe muchie de cuțit. Croația este deja calificată, iar Argentina, Nigeria și Islanda se luptă pentru celălalt loc. Calculele sunt complicate. Nigeria stă la mâna ei. O victorie contra Argentinei îi asigură calificarea mai departe. 

Argentina trebuie să câștige duelul cu africanii, însă nu e suficient. O eventuală victorie a Islandei, în fața unor croați relaxați, ar duce la egalitate de puncte. Aici intervin următoarele criterii de departajare. În cazul în care Argentina - Nigeria se încheie 2-0, iar Islanda - Croația 2-1, următorul criteriu de departajare este cel al fair-play-ului. FIFA a implementat un sistem în care se scad puncte pentru penalitățile obținute de jucători, astfel: 

Un cartonaș galben Minus un punct
Eliminare din două cartonașe galbene  Minus 3 puncte
Eliminare directă, cartonaș roșu Minus 4 puncte
Galben, urmat de cartonaș roșu direct Minus 5 puncte

"Pumele" stau mult mai prost în acest moment. Mercado, Otamendi și Acuna au fost avertizați în umilința contra Croației, scor 0-3, în timp ce din tabără islandezilor nimeni nu a primit vreun avertisment în primele două partide.

Cel mai nebun scenariu abia acum urmează! Dacă și după departajarea pe criteriul play-off-ului ar fi la egalitate, FIFA va recurge la tragerea la sorți a echipei calificate în optimile de finală.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Iunie 2018, 00:03
Postat de Danut Ognean pe 23 Iunie 2018, 19:53

in seara asta urmeaza si marea germanie sa plece acasa!ha ha ha

pe asta nu ai ghicit-o,mai incearca !

10155633308976552
Cornel Perju  •  23 Iunie 2018, 23:37
Postat de gtn5 pe 22 Iunie 2018, 23:06

islanda nu are cum sa castige cu croatia,croatii nu sunt *** vorbitoare de limba germana.

Croatia nu poate risca sa joace cu prima echipa ca sa mai primeasca iar o gramada de cartonase galbene. E mult prea riscant pentru ei. In plus argentinienii s-au compartat ca niste mojici, au lovit pe un croat cu mingea in fata cand era prabusit la pamant. aia a fost faza de cartonas rosu dar bineinteles ca arbitrul a inchis ochii. La fel cum arbitrul din meciul Germania Suedia a refuzat un penalty clar si din avion suedezilor. Deci toata chestia asta cu arbitrajul video este un mare ***. Daca arbitrul refuza sa foloseasca arbitrajul video jucatorii nu au ce sa mai faca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  23 Iunie 2018, 19:53

in seara asta urmeaza si marea germanie sa plece acasa!ha ha ha

Vezi toate comentariile (20)
Comentează