INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA 2-1

AUDIO Gafă amuzantă a comentatorului TV de la Germania - Suedia: "Kroos îl execută sumar pe Robin Williams" :)

Robin Williams
Robin Williams

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 23:28

Finalul meciului Germania - Suedia a fost supertensionat. Aproape scoși din calculele calificării în optimi, nemții au dat lovitura în minutul 90+5 după eurogolul lui Toni Kroos. 

Desfășurarea rapidă a evenimentelor l-a luat prin surprindere și pe unul dintre comentatorii TVR, Bogdan Tomulică. Extaziat după golul lui Kroos, acesta a avut o scăpare amuzantă.

Tomulică l-a confundat pe Robin Olsen, portarul Suediei, cu Robin Williams, celebrul comic și actor american care s-a sinucis în 2014, la vârsta de 63 de ani. 

"GOOOL! Și lumina a venit pentru Germania! Schemă a nemților, Kroos îl execută sumar pe Robin Williams cu 30 de secunde înainte de terminarea partidei de la Soci".

 
Germania - Suedia: 2-1

GOOOOOL, Germania! Germania obţine victoria în ultimele secunde ale partidei https://goo.gl/3c7AUm http://www.tvrplus.ro/live-tvr-1 #WorldCup #TVR1 #CM2018

Publicată de TVR1 pe Sâmbătă, 23 Iunie 2018

Vezi aici toate detaliile despre partida Germania - Suedia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  24 Iunie 2018, 14:15

Fara sa se supere vreun comentator de la TVR si pe mine, dar comentariile de anul acesta sunt lamentabile, slabe rau de tot, ma refer la recuzita si vocabularul lor, sunt sub orice limita de bun simt, daca eram in locul TVR-ului faceam contracte de colaborare si cu altii comentatorii de la alte televiziuni, doar pe perioada mondialului, si nu cred ca nu gasea intelegere la televiziunile concurente, si cu ocazia aceasta faceau si oamenii niste banuti.... asta e slab, ma simt mai bine la eurosport la ciclism decat sa ascult la meciurile astea....

paiazze
paiazze  •  24 Iunie 2018, 13:22

Asta ii apartine cumva lui Tomulica, cel care ne ureaza mereu "de la exceptional in sus"? Probabil ca lui urarea asta i se pare o gaselnita nemaipomenita, dar mie imi arata doar ca nu prea il duce creierul... Bine, asta reiese si din comentariul lui (trecand peste treaba cu Robin Williams, aici pot sa zic ca s-a incurcat, se mai intampla).

aius
aius  •  24 Iunie 2018, 13:13

Ogluma proasta,care voua vi s-a parut atat de buna !Nicio diferenta intre creierele voastre de gazetarasi !RIP:R.B !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează