INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA

Bătaie în cantonamentul Spaniei! Sergio Ramos nu s-a mai putut abține, Pique a intervenit și el

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 17:53

Scandalul în naționala Spaniei crește pe zi ce trece. După demiterea lui Julen Lopetegui de la naționala iberică, acum a apărut informația în presa spaniolă că Sergio Ramos și-a ieșit din minți când a auzit de această schimbare.

Televiziunea spaniolă LaSexta anunță că Ramos i-a reproșat președintelui Federației că a destabilizat echipa și apoi a sărit să-l bată pe Luis Rubiales. Conform jurnaliștilor iberici, Pique a fost cel care a intervenit și i-a despărțit pe cei doi.

Totul a pornit după ce Julen Lopetegui a fost dat afară de Federație cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial după ce s-a aflat că a semnat cu Real Madrid. În locul acestuia pe banca Spaniei a venit Fernando Hierro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
827404030670600
Takacs Gyorgy  •  15 Iunie 2018, 06:01
Postat de puigdemont. pe 14 Iunie 2018, 22:38

Gangsterul Florentino Perez nu are scrupule, a sabotat pur si simplu nationala Spaniei permitand ca informatia sa devina publica, din senin, chiar in ajunul Mondialului!.. Este incredibil!

Vezi tu de semne,și de limba ta ***,că nu e óra de romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  14 Iunie 2018, 23:36
Postat de fancraiova pe 14 Iunie 2018, 21:42

Ideea e ça nu putea de ce pentru ça doar ce semnase prelungirea contractului si Era obligat sa plateasca din ce am inteles 2 milioane de euro pe cand asa à fost dat afara fara sa plateasca nimic

Omule, iarta-mi curiozitatea, dar in Craiova nu se mai gasesc semne de punctuatie? Pentru ca postarea ta e interesanta ca idee, dar vai de mama ei ca limba romana....

puigdemont.
puigdemont.  •  14 Iunie 2018, 22:38
Postat de Stefan Anghel pe 14 Iunie 2018, 21:11

de parca realul nu putea astepta sfarsitu mondialului sa faca anuntul !

Gangsterul Florentino Perez nu are scrupule, a sabotat pur si simplu nationala Spaniei permitand ca informatia sa devina publica, din senin, chiar in ajunul Mondialului!.. Este incredibil!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează