INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

Ce-a ajuns 10-le lui Hagi! Să fii decar în 2017: lustruiești banca de rezerve

Budescu (al doilea din stânga), trist, pe bancă // FOTO Raed Krishan (Cluj)
Budescu (al doilea din stânga), trist, pe bancă // FOTO Raed Krishan (Cluj)

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Să fii decar nu mai e o onoare la naţională. Purtătorul acestui tricou, aseară Budescu, a fost doar rezervă.

Numărul 10 a ajuns pe banca de rezerve la echipa naţională. Un oarecare. Purtat cu succes de Gică Hagi, printre alţii, numărul 10 a fost aseară al lui Constantin Budescu. Surse autorizate susțin că Daum n-a luat niciun moment în considerare să-l folosească pe fotbalistul Astrei în primul "11".

  • În aceste preliminarii, jucătorul care a îmbrăcat cel mai mult tricoul cu numărul 10 a fost Alex Maxim, neconvocat pentru confruntarea cu danezii. Fotbalistul lui Stuttgart n-a fost utilizat nici măcar un minut cu Muntenegru (1-1), cu Kazahstan (0-0) şi cu Polonia (0-3)!
  • În amicalul cu Rusia (0-1), ultima confruntare dinainte de partida de aseară, niciun jucător n-a dorit să fie decarul "tricolorilor"!
  • Cu Armenia (5-0) a fost purtat de Dorin Rotariu, care a intrat în minutul 68 în locul lui Chipciu.
  • La Euro 2016, 10-le a fost al lui Nicuşor Stanciu, care apoi a renunţat la el, iar acum poartă 23. El a preluat onoarea de la Maxim, care n-a prins lotul pentru Franţa. Jucătorul lui Anderlecht a reuşit să marcheze două goluri cât timp a fost decar, ambele în amicalele cu Lituania (1-0) şi cu Georgia (5-1).

35de goluri a înscris Hagi pentru naţională în perioada 1983-2000, în 125 de prezenţe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  27 Martie 2017, 10:08

35 DE GOLURI DATE MUTU IN 75 PREZENTE.CARE A FOST MAI EFICIENT?PITURCA,CA NU L-A MAI SELECTIONAT PE MUTU *** *** DE VICA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează