INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Conferință incendiară a selecționerului Argentinei: "Nu simt rușine, ci o mare durere" » "Măcelărit" de jurnaliști: "40 de milioane de argentinieni vor să afle asta!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 09:13

Selecționerul Jorge Sampaoli și-a găsit cu greu cuvintele la conferința de presă de la finalul meciului pierdut de Argentina  în fața Croației, 0-3, și a fost pus la zid de jurnaliștii argentinieni, care i-au reproșat titularizarea goalkeeper-ullui Willy Caballero.

"Domnule Sampaoli, 40 de milioane de argentinieni vor să afle de ce l-aţi folosit pe Caballero în acest meci?", a sunat întrebarea dură primită de selecționer de la un jurnalist.

"Simt o mare durere după această înfrângere și nu știu nici cum să analizez meciul cum trebuie. Planul pentru acest meci nu a funcţionat, nu simt ruşine, ci o mare durere, aşa cum nu am mai simţit de foarte mult timp. Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambiţioşi şi ne-am fi dorit să terminăm primii în grupă. Acum nu mai este posibil şi este o mare durere.

Poate dacă făceam alt plan, unele lucruri ar fi funcţionat mai bine. Nu cred că vina este doar a lui Caballero. M-am gândit că vom pune presiune multă pe Croaţia în terenul lor. Dar după golul lor noi am căzut psihic şi nu am mai putut schimba lucrurile", a declarat Sampaoli, potrivit Marca.

CALCULELE CALIFICĂRII: CUM MAI POATE AJUNGE MESSI ÎN "OPTIMI"

Croația este calificată matematic în optimile de finală ale competiției, cu 6 puncte. Argentina are un singur punct după primele două partide și nu mai stă la mâna propriilor rezultate. Mai jos, toate scenariile calificării.

Dacă Islanda bate Nigeria azi...

  • Argentina trebuie să bată neapărat Nigeria în ultima etapă
  • Croația trebuie să câștige contra Islandei în ultimul meci
  • Argentina să aibă un golaveraj mai bun decât nordicii

Dacă Islanda și Nigeria termină la egalitate...

  • Argentina trebuie să bată în ultima etapă Nigeria
  • Islanda să nu câștige contra Croației

Dacă Nigeria bate Islanda...

  • Argentina trebuie să câștige contra Nigeriei în ultima etapă
  • Islanda să nu bată Croația
  • Dacă Islanda bate Croația, golaverajul sud-americanilor trebuie să fie mai bun decât al nordicilor
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meci / 6 puncte
2. Islanda 1m / 1p
3. Argentina 2m / 1p
4. Nigeria  1m / 0p

 

Citește și:  Croația e în "optimi", Argentina e la terapie intensivă după o umilință ISTORICĂ: toate scenariile prin care se mai poate califica 

VIDEO+FOTO Gafa Mondialului! Cadoul făcut croaților de portarul Argentinei în minutul 53

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
256549831494323
Red Ben  •  22 Iunie 2018, 14:55

Si eu am vrut sa il aduc pe Hagi, dar am uitat sa il intreb daca vrea sa vina... Avem Campionatul Mondial de Fotbal si marele jurnalist cu 20 de ani de experienta scrie niste pseudo articole despre o fabulatie de acum 2 ani, pe care nimeni nu o confirma! Te plateste marele Hagi sa ii faci lobby sa isi gaseasca echipa???

pma77
pma77  •  22 Iunie 2018, 13:56

O *** de antrenor..asta-i mai prost si decat Piturca :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

977279335768095
Ion Chirea  •  22 Iunie 2018, 12:36

Singura echipă de la acest CM, care are mijloc adevărat este Croația. Cei mai buni mijlocași din lume sunt ai lor. Nu cred că va fi o surpriză dacă o să câștige finala.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează