INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  EGIPT

Corespondență din Rusia » VIDEO Egiptul visează înainte de startul Mondialului! Ce s-a întâmplat cu Mohamed Salah la antrenamentul de azi + selecționerul dă asigurări

Salah s-a antrenat normal azi alături de coechipierii săi // FOTO: Reuters
Salah s-a antrenat normal azi alături de coechipierii săi // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 15:52

Egipt debutează vineri la Mondialul din Rusia, selecționata africană urmând să se dueleze cu Uruguay vineri, de la ora 15:00. 

  • Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din  Rusia pe durata Campionatului Mondial. 

Veștile par să fie îmbucurătoare pentru reprezentativa antrenată de Hector Cuper. Mohamed Salah, de departe cel mai bun jucător din echipa Egiptului, se antrenează normal și ar putea juca încă meciul cu Uruguay, deși mulți se temeau că acesta va rata tot Mondialul după ce s-a accidentat în urma unui duel cu Sergio Ramos finala Ligii cu Real Madrid.

Theodor Jumătate, trimisul GSP în Rusia pe timpul Mondialului, a asistat în această după-amiază la antrenamentul Egiptului de la Ekaterinburg, remarcând vitalitatea cu care Salah s-a antrenat alături de colegii săi. Extrem de alert, acesta a sprintat, a făcut schimb de locuri în viteză cu coechipierii săi și a părut extrem de concentrat. 

Șansele să fie pe teren cu Uruguay sunt astfel foarte mari! Chiar dacă nu va evolua de la început, Salah va bifa aproape sigur măcar 30 de minute. 

Totuși, emoțiile par să fie mari în lotul naționalei Egiptului. Selecționerul argentinian Hector Cuper (62 de ani) a etalat o mină îngrijorată, părând destul de agitat pe parcursul sesiunii de antrenament a echipei sale. 

"Sunt sigur că Mo Salah va putea juca împotriva Uruguayului", a declarat Cuper azi. 

Vezi și: Corespondență GSP din Rusia » VIDEO + FOTO 3 întâmplări prin care am luat pulsul orașului Ekaterinburg: cine e românul care strălucește pe "Zidul Gloriei" + Experiență familiară pe mijloacele de transport în comun :)

 
Antrenament Salah

☎ Corespondență din Rusia Egiptul visează înainte de startul Mondialului! Ce s-a întâmplat cu Mohamed Salah la antrenamentul de azi ---->>> http://bit.ly/2t9k8Em

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 14 Iunie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
miloguuu
miloguuu  •  14 Iunie 2018, 19:35
Postat de spinoza pe 14 Iunie 2018, 16:41

Cred ca Egiptul va face o figura frumoasa, cam cum facea Camerunul, sau Nigeria odata...

cred ca da..poate domnul Stoica ar fi bine sa si urmanreasca cativa jucatori egipteni

spinoza
spinoza  •  14 Iunie 2018, 16:41

Cred ca Egiptul va face o figura frumoasa, cam cum facea Camerunul, sau Nigeria odata...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează