INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - RUSIA

Cosmin Contra după eliminarea Spaniei de la Mondial! "Dacă ar fi fost el, nu s-ar fi întâmplat asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 21:27

Selecționerul Cosmin Contra e dezamăgit după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială în dauna Rusiei (1-1 / 3-4 după penalty-uri). Antrenorul e convins că dacă Julen Lopetegui n-ar fi plecat, Spania ar fi avut o altă față la acest Mondial. 

"E clar că Spania n-a jucat bine niciun meci la acest CM, în afară de cel cu Portugalia. Restul meciurilor, aceeaşi posesie sterilă, fără viteză de joc. În toate meciurile, Spania a suferit. Până la urmă e o eliminare corectă a echipei Spaniei.

Ceea ce s-a întâmplat cu selecționerul a afectat jocul echipei Spaniei. Şi vrei sau nu vrei, acele schimbări chiar cu două zile înainte de meciul cu Portugalia, au făcut ca echipa Spaniei să arate altfel.

Cunoscându-l pe Julen Lopetegui şi fiind prietenul meu, dacă ar fi fost Julen pe bancă, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi, nu s-ar fi ajuns aici. Eu așa cred", a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează