INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SEMIFINALĂ CROAȚIA - ANGLIA 1-1, 2-1 D.PREL

CROAȚIA - ANGLIA // Pe urmele lui Beckham! Cum s-au schimbat cifrele după golul marcat de Trippier

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 21:10

Anglia fost eliminată de Croația din semifinalele Mondialului, naționala lui Southgate fiind învinsă cu 1-2 după prelungiri. 

Britanicii au deschis scorul rapid, prin Kieran Trippier (27 de ani), fotbalistul celor de la Tottenham, dintr-o lovitură liberă superbă de la 20 de metri. 

Golul din minutul 5 a fost prima reușită a lui Trippier pentru Anglia în 12 meciuri și a venit la primul șut pe poartă al partidei. A fost de asemenea și primul său gol în acest sezon.

Fundașul dreapta nu mai marcase din februarie 2016, de la un meci Tottenham - Watford.

Totodată, a fost al treilea gol din lovitură liberă directă pentru Anglia în toată istoria naționalei la CM. Pe primele două le-a reușit Beckham, în 1998 vs Columbia și în 2006 vs Ecuador.

Anglia a marcat 9 goluri (din 12) din faze fixe la acest Mondial, cele mai multe reușite la un singur turneu final în ultimii 52 de ani.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  12 Iulie 2018, 00:21

ha ha ha marea anglir eliminata de minuscula croatie!croatia va fi noua campioana mondiala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close