INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  INEDIT

După ce a fost prădat de 780.000 de dolari, s-a întâlnit cu Maradona în Rusia: "Gigant!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 10:44

Cântăreţul de origine columbiană Maluma concertează la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo.

Până să ajungă în România, artistul columbian, un fan al fotbalului, cu prieteni în toată lumea printre jucători, se distrează în Rusia la Campionatul Mondial. La ultimul meci pe care naționala Columbiei l-a jucat cu Polonia, Maluma a fost în tribunele stadionului, iar la final a urcat pe rețelele de socializare un filmuleț cu Maradona care-l pupă pe obraz! "Gigant!", a scris artistul pe Instagram. Iar miile de mesaje și like-uri n-au întârziat să apară.

Mondialul l-a lăsat fără 780.000 de dolari!

Însă prezența la Mondial i-a adus și-o pagubă serioasă. Zilele trecute a fost victima unui furt la Moscova, fiindu-i luate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel, totul în timp ce asista la meciul Columbia - Japonia (1-2). Bunurile au fost furate de un bărbat care a pătruns în apartamentul din hotelul solistului columbian, după ce a afirmat că este prieten al artistului de 24 de ani. 

Potrivit presei internaţionale, solistului columbian i-au fost furate o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex şi Hublot, bijuterii Cartier din aur galben, alb şi roz. De asemenea, au fost furate şi zece perechi de ochelari încrustate cu diamante şi perle.

E artistul LATINO numărul 1 al momentului

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, „ Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

 

Lo conocen?.. @maradona GIGANTE!!

O postare distribuită de MALUMA (@maluma) pe

Are la activ două colaborări cu Shakira - pentru piesa „Chantaje", clip care a depăşit 90 de milioane de redări pe YouTube, şi „Trap”, care a depăşit 94 de milioane. Juan Magan este producător-cântăreş şi DJ de origine spaniolă, cunoscut pentru muzica lui electro/latino. A colaborat cu nume ca Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull şi Paulina Rubio.

Cu o carieră muzicală de peste 17 ani, cu 13 albume lansate, Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine din România. Ea va fi „very special guest” al festivalului, anunţă organizatorii, D&D east Entertainment.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  25 Iunie 2018, 16:59

Ce om normal la cap umbla prin lume cu atatea lucruri de valoare dupa el? Si daca tot ia dupa el o asemenea avere nu poate sa se cazeze intr-o camera cu seif sau nu are bani pentru ea? Nu i-am ascultat muzica si nici nu o sa i-o ascult dar probabil ca asta este un manelist din Columbia.

lenroc
lenroc  •  25 Iunie 2018, 14:10

Piei, drace!!!! Săracul Maluma, zic să punem mână de la mână să nu rămână artistu fără ochelari încrustati cu diamante.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează