INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COLUMBIA - ANGLIA 1-1, 3-4 LA PENALTY-URI

Eroii Angliei, euforici după calificare: "Fantastic, fantastic, fantastic!"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 00:29

Anglia a obținut o victorie dramatică, calificându-se în sferturile Mondialului după ce a învins-o pe Columbia în urma executării loviturilor de departajare, 1-1, 3-2 la penalty-uri. 

Eric Dier a fost cel care a transformat penalty-ul decisiv, în timp ce goalkeeper-ul Jordan Pickford a apărat o lovitură de departajare. Cei doi au vorbit la finalul meciului despre calificarea Angliei în sferturi, acolo unde vor întâlni Suedia. 

"I-am analizat  înainte de meci, știam cum bat penalty-uri.  Falcao e singurul care a executat altfel decât știam. Am putere și agilitate chiar dacă nu sunt cel mai înalt portar.  Ajung dintr-un colț în altul și sunt foarte bun. Mi-am făcut datoria, asta e mentalitatea noastră", a declarat  Pickford

"N-am mai fost niciodată într-o astfel de postură, am simțit că voi reuși marchez. Pickford este un portar fantastic, are o atitudine fantastică și a fost fantastic la loviturile de departajare. E dificil să-ți revii după ce am primit gol în minutul 93, dar m fost pregătiți, niciodată nu ne-am panicat. Eram pregătiți pentru penalty-uri, așa cum am demosntrat", a spus Eric Dier, fotbalistul celor de la Tottenham. 

Citește aici cronica partidei Columbia - Anglia

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mariuss72
mariuss72  •  04 Iulie 2018, 08:17

N-a fost nimic fantastic, nationala Angliei a jucat mediocru si a beneficiat de adverssari modesti. Sa nu mai spun de acel simulacru de meci in care au pierdut intentionat cu Belgia. Pot spune ca e vorba de interese, dar daca vii la un CM, vii sa bati in toate meciurile, nu sa te prefaci ca joci.

spinoza
spinoza  •  04 Iulie 2018, 06:47

N-au jucat nimic! Au avut doua suturi pe poarta si un 11m. Atat!

tristan
tristan  •  04 Iulie 2018, 06:34

Ce e asa fantastic? Englezii s au calificat după un meci un urat în care nu prea s a jucat nimic

Vezi toate comentariile (3)
Comentează