INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA

Florinel Coman nu mai e Mbappe al României » Nimeni nu s-ar fi așteptat la comparația asta :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 01 iulie 2018 20:40

Dragoș Grigore, fan declarat al lui Leo Messi, recunoaște că puștiul-minune al Franței, Kylian Mbappe, este omul turneului până în acest moment. 

Dragoș Grigore, fost căpitan al primei reprezentative, a vorbit despre cum s-ar fi descurcat România la acest turneu final și a lăudat mutarea lui Budescu la Al-Shabab.

"E greu de spus ce am fi făcut noi la Mondial. Au fost o mulțime de surprize până acum. Sper ca în viitor să existe cât mai mulți jucători de nivelul lui Mbappe și în România, fiindcă avem mulți jucători de valoare. Trebuie doar să avem grijă de ei.

Budescu e un fel de Mbappe al nostru. Cu diferențe și de greutate, ca să glumim puțin. E un fotbalist care a ajuns la un nivel foarte înalt, într-un campionat în care sunt foarte puțini jucători străini. Sunt sigur că se va adapta la arabi, mai ales că va fi susținut și de antrenorul Marius Șumudică, care și-a dorit enorm să vină acolo", a declarat Dragoș Grigore pentru GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  01 Iulie 2018, 22:44

Sarmaluta e Ndoppe!

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Iulie 2018, 21:56

Are jiji(n.r. purtatorul de cuvint al lui vasi) 11 mbapei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează